20140220

GIVE AWAY | 100 Bloglovin' Followers Winnaar!


Bijna vier weken geleden plaatste ik een give away online. Op 31 december 2013 had ik namelijk de 100 Bloglovin' volgers behaald met mijn blog! Als blijk van dank naar jullie toe plaatste ik een leuke give away waarbij één van jullie een heel fijn pakket kon winnen! Enkele dagen na het behalen van de 100 Bloglovin' volgers ben ik voor jullie naar de Lush gerend (omdat ik weet dat velen van jullie Lush producten wel erg fijn vinden) om nog wat leuke items uit de kerstcollectie te pakken te krijgen.

Ik maakte een fijn Lush pakketje voor één van jullie en daar zit het volgende in:
- Ho Ho Ho cadeautje met een Father Christmas Bath Ballistic en stuk Snow Globe Soap,
- Een 250ml fles Ponche douchegel,
- En een stukje van 50 gram van de lekkerste Kerst zeep van Lush, Snowcake!


Velen van jullie deden enthousiast mee aan de give away. Super leuk! Op zondag 9 februari sloot ik de give away. Eindelijk heb ik random via de fruitmachine een winnaar gekozen, maar wie is dat geworden....


Manon Boerakker!!


Gefeliciteerd Manon! Je hebt van mij een mailtje ontvangen ter bevestiging en waarin ik vraag om jouw adresgegevens zodat ik de prijs op kan sturen.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het meedoen en bedankt voor alle felicitaties!

Liefs,
Deborah

6 opmerkingen:

 1. Oh SUPER ZEGGG!!!!! dit zijn dan echt de eerste lush producten die heb.. yeahhh!!! :D super bedankt!!! x ik ga je nu gelijk e-mailen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen dat je blij bent met de prijs! :D Nogmaals gefeliciteerd!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd Manon! Veel plezier ermee xx

  BeantwoordenVerwijderen