20140219

CHALLENGES | Happy Challenge #5 Just Do It!


Just Do It

We zitten alweer op de helft van de Happy Challenge! Nadat ik bij de vorige opdracht moest bedenken wat ik moest veranderen is het deze week de bedoeling om die verandering door te gaan voeren. Het hoeft niet allemaal in één dag, het mag stapje voor stapje. Als je maar in actie komt!

Even een kleine terugblik. Waar wil ik meer aandacht aan geven en wat moet ik veranderen om dat te kunnen doen? Ik wil meer aandacht geven aan het afstuderen, bloggen en ik wil graag tijd maken om leuke dingen te doen (klik hier voor de uitgebreide beschrijving bij de vorige opdracht).
Ik moet minder lui zijn c.q. minder uitstellen en ik moet ervoor zorgen dat ik minder chaotisch ben door meer te plannen.

"Sta op, ga iets doen, ga aan het werk, zet eens door en stel prioriteiten!!"

Ik zal inderdaad kleine stapjes moeten gaan maken om de veranderingen door te voeren. Veranderingen in gedrag maak je niet van de één op de andere dag, maar ik kan er wel mee gaan beginnen.

Tijd voor leuke dingen zal ik op dit moment echt uit moeten stellen. Ik zit op het moment thuis omdat ik zaterdag door mijn enkel ben gegaan en ik nu niet normaal kan staan en lopen (mijn enkelband heeft een heel kleine stukje bot meegetrokken toen ik door mijn enkel ging). Leuke dingen doen buitenshuis zal pas komen als ik weer normaal het huis uit kan.

Dit betekent wel dat ik op z'n minst een hele week de tijd heb ik te bloggen en te werken aan mijn afstudeervoorstel. Geen excuses. Ja ik ben moe en ja het is erg aantrekkelijk om Netflix en Youtube filmpjes te kijken, maar ik zal prioriteiten moeten stellen. Dat doe ik nu eigenlijk al door te bloggen. Nu nog de afstudeervoorstel. Gelukkig heb ik notities van een collega gekregen die ik kan gebruiken.
Hopelijk weet ik de tijd deze week goed te benutten!

Op de hoogte blijven van de Happy Challenge kan via de Facebook pagina en via Twitter met #deHappyChallenge!

Doe jij ook mee aan de Happy challenge? Dan ben ik erg benieuwd wat jij nu gaat doen om je droom te bereiken. Ik hoor het graag zodat ik ook jullie blogposts over de challenge kan lezen!

Liefs,
Deborah

7 opmerkingen:

 1. Sterkte met je enkel, klink best heftig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hopelijk heb ik er niet al te lang last van..

   Verwijderen
 2. Beterschap met je enkel! En wat betreft prioriteiten stellen: YOU CAN DO IT!!

  Liefs, Lisa // ScrapbookOfLisa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met je enkel! Klinkt niet fijn nee. Succes met het stellen van je prioriteiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vervelend van je enkel, beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen