20140209

My Week #6 2014

Ooit voordat ik aan mijn This Month posts begon plaatste ik al wekelijkse berichten onder de naam This Week. Ik wil daar graag weer mee beginnen, maar dan toch heel anders dan hoe ik het toentertijd deed. Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorie├źn de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Misschien doe ik niet iedere week alle categorie├źn aan, maar dit kun je verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Geobsedeerd door...

Gelezen

EINDELIJK las ik deze week mijn boek The Scorch Trials uit! Ik twijfel of ik een bookreview van The Scorch Trials en The Maze Runner (het eerste deel van de trilogie) wil schrijven. Is daar interesse in?
Ik ben direct aan een nieuw boek begonnen, Divergent. In maart komt de film uit van Divergent, maar zodra ik de film heb gezien dan komt het er nooit meer van om het boek te lezen, dus doe ik dat nu maar.

Gezien


Op Netflix keek ik twee nieuwe afleveringen Pretty Little Liars! Blijft nog steeds mijn favoriete serie!

Gehoord


Aan het begin van de week hoorde ik de nieuwe single van Shakira en Rihanna en ik moet zeggen.. Hij is best leuk! Wat vinden jullie?

Gekocht


Een sneak peek in wat ik afgelopen week allemaal kocht. Er komt zeker een shoplog aan te komen!

Gedaan


Donderdag ging ik naar Amsterdam voor de Hema Pressday! Mijn eerste event voor mijn blog ooit, super spannend dus. Er komt nog een uitgebreide post over online komende week!

Gegeten en Gedronken


Onderweg naar het Hema hoofdkantoor kocht ik op Amsterdam Centraal bij Starbucks een heerlijk Vanilla Spice Latte #nomnom. Op het event kon je heerlijke broodjes en taartjes eten. Ik koos voor een punt taart met een aardbeienroom erin en aarbeien en blauwe bessen erbovenop, heel erg lekker!

Hopelijk vinden jullie het leuk om wekelijks een persoonlijke post te zien. Ik blijf ook nog steeds aan het eind van ieder maand een This Month plaatsen in dezelfde vorm als ik nu doe, de My Week posts zijn er puur als extraatje!

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke nieuwe categorie! Ik vind dat altijd heel leuk om te zien, dus mij maak je er zeker blij mee :) en wat heb je leuke dingen gekocht! Ben benieuwd naar je shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Fijn om te horen! Vond het wel leuk om wat meer persoonlijke posts te schrijven.

   Verwijderen
 2. Ben erg benieuwd naar je shoplog! Het EOS scheerschuim is zo fijn, maar bijna nergens te koop hier..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk verslagje! :D Die Hema persdag lijkt me echt zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oew, spannend, zo'n eerste event :) Maar ik heb er goede verhalen over gehoord, fijn dat het leuk was :)

  BeantwoordenVerwijderen