20140216

My Week #7 2014


Vorige week kwam mijn eerste My Week post online! Ik kreeg er al leuke reacties op en daar werd ik natuurlijk ontzettend blij van. Voor degene die het hebben gemist. Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Ik doe niet iedere week alle categorieën aan, maar dit kun je verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Geobsedeerd door...

Gelezen

Ik ben deze week begonnen in Divergent. So far so good! Ben nu ongeveer op pagina 80 en tot nu toe is het wel een leuk verhaal.

Gegeten


Mijn week qua eten was erg divers. Soms ontbeet ik erg gezond met thee en yoghurt met cruesli, superfood mix en chia zaadjes. En was mijn avondeten een menu van Burger King met al toetje een popcake... Oei. Wel at ik deze week twee doosjes Valentijns aardbeien van de Albert Heijn.

Gedaan


Sinds vorige week zaterdag had ik bijna geen stem meer! Ik heb mij dus vooral bezig gehouden met hoestdrankjes, hoesttabletten en andere medicijntjes. En ik heb gewoon gewerkt deze week ondanks dat ik mij niet lekker voelde. Bikkel! Haha! Op mijn werk moest ik samen met de stagiaires nog gezellig 800 brieven plus bijlage vouwen en inpakken..

Gehouden van


Oké, ik hou altijd van Suus, maar deze week was ze echt ontzettend lief. Ik vind het altijd leuk om haar mee naar mijn kamer te nemen. Ze vind het altijd leuk om op mijn bed te zitten.

Gezien


Gisteravond was ik bij het concert van Ellie Goulding in de HMH! Wat is ze toch een geweldige zangeres. Ze is live ontzettend goed. Love her!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: