20140222

REVIEW | BE Creative Lash Me Baby Mascara

In oktober was ik bij de Grazia Beautybloggers Masterclass te vinden en na afloop kreeg ik een geweldige goodiebag mee. In deze goodiebag zaten een aantal producten van de nieuwe make-up lijn van Ici Paris XL genaamd BE Creative. De nagellak in de kleur Burgundy uit de goodiebag kwam al eens als Nail Of The Day online en vandaag is het de beurt aan de Lash Me Baby All-in-one Mascara van BE Creative.


Al jarenlang ben ik liefhebber van Maybelline mascara's, maar ik was wel benieuwd om deze mascara te testen. Ik was voornamelijk benieuwd door het borsteltje van de Lash Me Baby mascara. Ik heb een soort haat liefde verhouding met kromme borsteltjes.Op de één of andere manier heb ik soms wat moeite om met kromme borsteltjes mijn mascara goed aan te brengen. Laten we eens kijken hoe de mascara er op mijn wimpers uit ziet.

             
                                     Geen mascara                                                  Één laag Lash Me Baby Mascara

Hoe omschrijft ICI Paris XL de BE Creative Lash Me Baby All-in-one Mascara?
"Wimpers lijken langer en voller dan ooit met deze uitzonderlijke mascara, voor prachtige opvallende ogen! De geavanceerde formule omhult ieder wimperhaartje afzonderlijk voor extra lange houdbaarheid zonder risico op doorlopen. De mascara klontert niet en de wimpers worden perfect gehydrateerd. Ideaal voor dagelijks gebruik."

                                                   Twee laagjes Lash Me Baby Mascara

Veel lengte en veel volume geeft de mascara wat mij betreft niet echt, maar dat maakt de Lash Me Baby mascara niet slecht. Het is een goede basic mascara. Niet teveel poespas, maar mooie hele zwarte wimpers die wel goed zijn gesepareerd. De mascara geeft een mooie oogopslag zoals je op de foto's kunt zien. Het borsteltje brengt ook nog eens fijn aan. Al met al best een fijne mascara!

Of ik hem ga kopen als hij op is? Daar is hij denk ik niet bijzonder genoeg voor. Er zijn wat dat betreft heel veel andere mascara's in dezelfde prijsklasse die fijner zijn. Als je op zoek bent naar een goede basic mascara raadt ik de mascara je zeker wel aan. Ben je op zoek naar heel veel lengte en heel veel volume dan zou ik toch nog even verder zoeken.

De Lash Me Baby All-in-one Mascara van BE Creative is bij ICI Paris XL filialen te koop voor €17,77 per stuk en te koop in vier varianten; zwart, zwart waterproof, bruin en blauw. Tot en met 16 maart 2014 heeft ICI Paris XL 20% korting op alle make-up en betaal je slechts €14,22 voor de BE Creative Lash Me Baby Mascara.

Liefs,
Deborah

Deze review bevat producten die ik heb gekregen van een merk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten