20140227

BEAUTY | Shoplog Februari 2014 o.a. Zoeva, EOS & Lady Speed Stick


Tussen het werken door heb ik de laatste tijd een aantal leuke producten gekocht, zowel in de winkel als online! Vandaag laat ik zien wat voor leuke producten ik allemaal heb gekocht in mijn februari shoplog.

Via een mail van webshop Alice&Jo kwam ik erachter dat zij sinds kort een deel van hun assortiment bij de winkel Shopinbox in Rotterdam verkopen. Tof! Na mijn werk besloot ik langs te gaan en te kijken wat er precies verkocht werd. Sleek, EOS en Real Techniques... LOVE! Hoe fijn dat ik dat nu gewoon in een winkel kan kopen (ook nog eens een winkel die super netjes is en waar super aardig personeel werkt) en dat ik het direct in handen heb. Ik hield mij in en kocht, in twee verschillende tripjes, drie EOS items die ik al een tijdje wilde hebben.


Ik kocht een Pomegranate Raspeberry Shave Cream, een Berry Blossom Hand Lotion en een lippenbalsem in de smaak Strawberry Sorbet.


Bij Kruidvat kocht ik twee lakjes van Lóreal in de kleuren Sex On The Peach (boven) en Versailles Gold (onder). Van Versailles Gold kwam dinsdag al een Nail Of The Day online.In een ander bezoekje aan Kruidvat kocht ik drie producten uit het nieuwe assortiment van Catrice. Een Eyeliner Pen, de Lash Brow Designer en de Eyebrow Lifter.


Na mijn bezoekje aan de Hema Pressday ging ik met twee lieve meiden nog even Amsterdam in. Bij Flormar spotte ik deze geweldige felle blush. MOEST. HEM. HEBBEN! Hij is zo tof!


In januari ging mijn geliefde parfum Killer Queen op en omdat ik hem zo ontzettend lekker vond besloot ik hem met mijn ICI Paris XL cadeaubon nog een keer te kopen.


Bij mijn lievelings webshop The Make-up Spot kocht ik een aantal Zoeva producten. Ik kocht vier van de nieuwe oogschaduwkwasten en dat zijn de van boven naar onder Luxe Soft Crease, Brow Line, Luxe Highlight en Luxe Defined Crease. Ook kocht ik een blush in de kleur Gentle Touch.


Ik ontdekte een tijdje geleden dat de beroemde Amerikaanse Lady Speed Stick nu ook in Nederland online worden verkocht! Al jaren ben ik toch wel benieuwd naar deze deodorant dus ik bestelde er twee in de geuren Shower Fresh en Powder Fresh.


En als allerlaatste kocht ik voor het concert van Ellie Goulding op Rotterdam Centraal deze oorbellen bij I AM. Ben er super blij mee en wil stiekem ook de bijbehorende ketting.

Heb jij de laatste tijd leuke, mooie producten gekocht? Ik ben benieuwd, laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. leuke aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeeeh wat veel moois! Mag ik je vragen hoeveel de eos kost? Ben er al tijden naar opzoek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kosten €5,25 en zijn te koop bij Alice&Jo en dus ook via de Shopinbox in Rotterdam en een winkel in Eindhoven (check daarvoor even de site van Alice&Jo) :D

   Verwijderen
 3. Waarom verkopen ze die niet in Kruidvat Trekpleister Etos of andere reguliere Drogisten in Nederland. het schijnt hier ook als een populaire deo te zijn dus waarom hier niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp het ook niet! Zelfs in Tsjechië verkopen ze het in de drogist, dus waarom hier niet is een hele goede vraag! Misschien als het meer aandacht krijgt, dat het sneller in de NL winkels te vinden is!

   Verwijderen