20140201

THIS MONTH | Januari 2014


Januari, hoe kun je nu al voorbij zijn?! Ik heb niets gedaan deze maand! Maar dan ook gewoon letterlijk... Ik bekeek namelijk mijn foto's en ik zag alleen maar foto's van eten, werk en make-up.

Twee weken terug plaatste ik een persoonlijke blogpost. Mijn moeder was op oudejaarsdag gevallen en had een rib en haar hand gebroken, oftewel mijn vader en ik konden het huishouden gaan doen. Voor het eerst een was draaien en ophangen, een paar keer koken, afwassen etc. Geen probleem hoor, maar hierdoor en door mijn winterdipje kwam ik niet echt het huis meer uit. Ik was ook nog eventjes ziek en heb ook behoorlijk wat uren gewerkt afgelopen maand (en daar zal mijn rekening uitermate blij mee zijn straks!). En de BLOGazine Party waar ik zo naar uit keek gingniet door... Dus ja, een iets wat saaie maand waarin ik zelfs niet eens mijn doelen voor 2014 heb opgesteld. Deze maand een kort overzicht!
Na een overvolle drukke december maand gaf mijn lichaam het eventjes op, gevolg... Verkouden, griep, koorts, bah! Het was wel fijn om even op bed te blijven lichaam en te bloggen en mijn series kijken. Buiten het werken om deze maand was ik vooral thuis en stak daarom kaarsjes aan om het gezellig te maken.
Mijn maand begon ook met een nieuwe baan! Ik ben nu 8 uur in de week marketing medewerker bij de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Dat doe ik naast 8 uur in de week vrijwillig op kantoor werken en ik werk ook nog steeds bij de AH To Go. Ja je moet iets als dat verdomde afstudeervoorstel iedere keer afgekeurd wordt.. Normaal gesproken reis ik altijd met de trein naar Vlaardingen, maar omdat ik graag weer wilde gaan lezen reis ik nu met de metro. Nu heb ik een langere reistijd, maar wel de tijd om een paar pagina's te lezen. Mijn huidige boek Scorch Trails is bijna uit.
Het Naked 3 palette was deze maand eindelijk beschikbaar op Beautybay.com!!! Wat een prachtig palette nietwaar?! Bij Lush kocht ik twee heerlijke massagebars. Lees wat ik precies kocht in mijn shoplog van dinsdag. Ik raakte pan in mijn MAC Paint Pot Painterly (waar ik een review over schreef)... Ik heb hem nog geen jaar, dus ik gebruik hem echt onwijs veel.
Vorige week had ik een hertentamen van het vak Experience management die ik echt MOEST halen. Ik maakte het tentamen nadat ik die ochtend nog had geleerd, had zwaar mijn twijfels, maar haalde een 7,2! Thank god, die had ik echt nodig! Helaas hoorde ik deze week dat mijn afstudeervoorstel WEER is afgekeurd, de vierde keer alweer ofzo. Moedeloos wordt ik ervan en het werkt zeer demotiverend.
Cooking! Nog nooit kookte ik zoveel in een maand. Ik heb geleerd stoofpeertjes te schillen en maken, maakte weer eens zelf appelflappen, bakte pannenkoeken en mijn versie van pasta carbonara.
Lieve Suus is deze maand alweer drie jaar bij ons, Love her.
Met vriendinnetje Sanne sprak ik na een hele lange tijd gisteren af om uit eten te gaan. We wilden hier in Rotterdam naar La Pizza gaan, maar daar moesten we zeker een half uur wachten en we hadden na een lange dag werken ontzettend honger. Bij Shabu Shabu zouden we maar een uurtje kunnen zitten, dus dat was het niet waard. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Gauchos op de Van Oldenbarneveld straat. Ik at een tomatensoepje vooraf, 300 gram entrecote met friet en asperges als hoofdgerecht en drie keer chocolade als dessert. Heerlijk! De entrecote was botermals.. We schrokken lichtelijk van de bon, oftewel ik was 50 euro armer, maar we hebben wel heerlijk gegeten en bij kunnen kletsen.
Fijne afsluiter van de eerste maand van 2014!
Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Al dat eten ziet er zo heerlijk uit! Leuk om zo'n artikel aan het eind van de maand te plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Het is ook erg leuk voor mezelf om zo terug te kijken op de afgelopen maand! Doe het ook al wel een paar jaar haha

      Verwijderen