20140308

INTERIOR | H&M Home Spring 2014 Musthaves


Ik heb een overduidelijke obsessie en het heet H&M Home. H&M Home komt iedere keer weer met geweldige producten voor in huis. Vaasjes, kussenhoesjes enzovoorts enzovoorts. Ik kan er geen genoeg van krijgen, dus ik blijf maar bestellen. Ik vind het leuk om jullie om de hoogte te houden van mijn favoriete musthaves en dit keer laat ik mijn musthaves van de lentecollectie van H&M Home zien (zoals ik dat al een paar keer eerder deed). Ik heb linkjes bij alle items geplaatst mocht je er interesse in hebben.


                          
                                                                         Twill Kussenhoes Streepdessin €7,95                  Vloerkleed Streepdessin €19,95

                         
Gestreept kussenhoes Biologisch katoen €4,95                                                          Oranje Jacquardgeweven kussenhoes €9,95

Streepjes en geometrische dessins zijn nog steeds erg populair and I love it! Het kleedje en het zwart gestreepte kussen van biologisch katoen heb ik zelf ook aangeschaft... De kleuren geel en oranje zijn lekker vrolijk voor deze lente en zelfs voor de zomer!

              
                      Koperkleurige metalen kandelaar klein €6,95           Koperkleurige metalen kandelaar groot €7,95
                 
                 Metalen draadmand koperkleurig klein €7,95                                  Metalen draadmand koperkleurig groot €14,95

H&M heeft dit seizoen een aantal koperkleurige metalen decoraties in het assortiment. Ik ben vooral fan van de draadmandjes! Die heb ik ook stiekem in mijn winkelmandje gestopt. Stiekem wil ik jullie erg enthousiast maken voor de spullen die ik heb gekocht haha!

                          
                                                                                        Tandenborstelglas €3,95                                Zeepschaaltje €4,95

H&M Home heeft altijd mooie glazen producten als je het mij vraagt. Ik spotte het tandenborstelglas en bestelde er drie stuks van. Niet omdat ik zoveel tandenborstels heb, maar om mijn kwasten in te zetten! Het ingeslepen dessin staat heel mooi en het is simpel en chique. Het zeepschaaltje is er helaas alleen in het roze te krijgen. Het schaaltje hoef je natuurlijk niet voor zeep te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld jouw favoriete ringen in doen en op je bureau of make-up tafel neerzetten ter decoratie.

                      

Deze foto's vind ik persoonlijk erg aantrekkelijk! Vooral de eerste twee die volgens H&M Parisian Chic zijn, vol neutrale kleuren en romantische prints. So pretty!


                   
       Mintgroene bouclĂ© kussenhoes €9,95                 Houten Slabestek €7,95                    Houten schaal €19,95

Als laatste nog drie items die ik heb bestelt en gewoon heel erg leuk vind! Hoe cute is de mintgroene kussenhoes?! Ik heb echt een zwakte voor mintgroen de laatste tijd. En hoe leuk zijn de houten turkoois geverfde slabestek en houten schaal! H&M Home brengt echt super leuke producten uit. Ik vrees dat ik mezelf moet verbannen van de website... Ik ben bang dat ik alles wil kopen!

Wie is er nog meer ontzettend fan van de H&M Home collectie? Heb je er weleens iets van gekocht of nog nooit? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: