20140325

EVENT | LIVE LIFE GORGEOUS MEET & SHOP 2014


Het filmpje is van Willemijn en Martine, Klik op de link voor het artikel op LLG.

Zover ik weet heb ik jullie dit niet verteld, maar afgelopen zaterdag was het zover... de Live Life Gorgeous Meet&Shop! In januari kwam op LLG het artikel online dat je je op kon geven voor de tweede editie van de Meet&Shop. Vorige keer had ik mij al opgegeven en toen was ik helaas niet uitgekozen, dus probeerde ik het nog een keer. Een paar weken later kreeg ik het mailtje dat ik met nog 9 andere meiden was uitgekozen! Happy Happy Happy!


Sindsdien hebben de meiden en ik onwijs veel gekletst in onze Whatsapp groep. We hebben over van alles en nog wat zitten kletsen, wishlists gedeeld en met z'n allen geregeld dat we met de NS Groepsretour naar Groningen gingen. Echt een aanrader zo'n groepsretour trouwens. In plaats van ruim €30 met korting was ik slechts €7,40 kwijt.


Toen was het eindelijk zaterdag 22 maart! En wat ging de wekker vroeg... Het was de bedoeling om 10:45/11:00 uur op de Grote Markt in Groningen te staan. In het weekend gaat er helaas geen rechtstreekse trein naar Groningen vanaf Rotterdam Alexander (doordeweeks wel). dat in combinatie met omleidingen zorgde dat voor een reis van ruim 3 uur! Ik moest dus de eerste trein pakken. Om 9:45 uur kwam ik aan in Groningen en moet eventjes opladen met een caramel macchiato bij Starbucks. Een uur later waren de andere meiden ook in Groningen en vertrokken wij met de bus naar de Grote Markt.

Daar ontmoette wij Willemijn en Martine en begon de dag! Het was vanaf het eerste moment onwijs gezellig en iedereen was lekker aan het kletsen. Eerste stop was Sostrene Grene. Wat een leuke winkel! Ik kocht er niets, maar alleen voor die winkel wil ik terug naar Groningen.

Daarna was het tijd om door te gaan naar Beau waar onder andere Sleek, Real Techniques, Teeez en The Balm verkocht wordt. Twaalf meiden en een winkel vol make-up, wat een chaos! Ik heb me onwijs in moeten houden, maar kocht wel een aantal hele mooie producten. Volgens mij kocht iedereen wel iets bij Beau. We liepen de Skins binnen, wat een prachtige winkel, maar volgens mij wilde iedereen toch wel door naar de MAC counter in de Douglas en dus was dat de volgende halte.
Iedereen was aan het swatchen, kletsen, advies aan make-up artists en aan Willemijn en Martine aan het vragen. Ultiem beautylover momentje! We hebben behoorlijk wat tijd, en geld, bij de MAC counter gespendeerd.

Foto rechtsboven is van Willemijn

Al snel was het tijd om te lunchen en dat deden wij bij La Brasse. Daar hebben wij heerlijk gekletst, aankoopjes bekeken, gegeten (dat deed ik met de beefburger met frietjes. Heerlijk en onwijs betaalbaar!) en nog meer gekletst. Iedereen was zo gezellig en het was allemaal zo vanzelfsprekend. Ik heb me heel erg vermaakt tijdens de lunch.

Na de lunch was het tijd om verder te shoppen. We brachten bezoekjes aan onder andere I Am, Bijenkorf, Berschka en een paar meiden wilden nog terug naar Beau en ik wilde terug naar de Douglas voor iets wat ik de eerste keer vergeten was. We waren met z'n allen zo goed in het kletsen dat de dag voorbij vloog. Al snel was het 17:00 uur, tijd om naar de La Place te gaan om nog een hapje te eten.

Voor de La Place moesten wij even wachten, want Willemijn en Martine moesten even iets halen... Goodiebags! Echt onwijs lief dat ze de moeite hebben genomen om goodiebags samen te stellen voor ons.

Foto links is van Willemijn en rechtsboven van Savita

Bij de La Place was het nog heel erg gezellig en we hebben nog een behoorlijke tijd zitten praten. Toen het tijd was om de La Place te verlaten, we moesten wel omdat de V&D dicht ging..., was het tijd om gezellig met Martine en Willemijn op de foto te gaan. Er werden flink wat selfie's gemaakt en moesten wij de Oscar selfie namaken. Goed gelukt toch?


Lieve Cato, Roos, Maxime, Yunita, Jasmin, Justien, José, Sharona, Savita en natuurlijk Martine en Willemijn. Bedankt voor een onvergetelijk leuke gezellige dag! Jullie zijn stuk voor stuk lieve meiden en ben blij dat we zo'n leuke dag hebben gehad. Volgens mij is dat ook goed te zien in de video van Martine en Willemijn bovenaan dit artikel. Het was geen enkel moment vreemd om met ze op stap te zijn. Het was net alsof je echt met je vriendinnetjes een dagje aan het shoppen was! De sfeer was echt heel fijn!

Wat zijn Willemijn en Martine toch leuk zeg. Ze verschillen geen haar van hoe ze in hun video's zijn. Ze waren heel erg lief, aardig en grappig. We hebben over van alles kunnen praten, advies kunnen vragen en kunnen lachen. Bedankt dat ik mee mocht en hopelijk kunnen we het nog eens over doen.

Foto is van Martine en Willemijn

Er komt nog een shoplog online met mijn aankoopjes en de inhoud van de goodiebag.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Ach wat een leuk artikel is het geworden! Wij vonden het ook echt heel erg leuk! Jij bedankt voor de gezelligheid en leuke sfeer. Ik vond het zo gezellig! En bedankt voor de lovende woorden in dit artikel! Liefs xx Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk artikel en wat een gezelligheid!!!

    BeantwoordenVerwijderen