20140309

My Week #10 2014

Wat was dit een heerlijke week en dan vooral dit weekend. Het lijkt wel lente, wat zeg ik, het lijkt wel zomer! Sinds deze week ga ik langzaam weer aan het werk. Mijn enkel stribbelt nog wat tegen helaas, maar i'm keeping my head up en ga gewoon maar door. Zelfs als dat betekent dat ik op een zondag als vandaag binnen moet blijven om mijn enkel wat rust te gunnen. Het is niet het eind van de wereld! Erg actief ben ik nog niet, dus mijn My Weeks zijn niet heel spannend, sorry! 

Nog even voor degene die niet weten wat ik in My Week posts beschrijf. Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Geobsedeerd door...

Gegeten

Één van mijn favoriete food blogs is Culy. Laatst kwam ik daar DE tip tegen hoe je het beste gepocheerde eitjes kunt maken. Nu heb ik dit echt weleens geprobeerd te doen zoals ik het zo vaak op televisie heb gezien. Draaikolk maken in de pan, eitje erin, vouwen en klaar. Ja nou dat was rampzalig en kon het zo door de plee trekken. Op Culy zag ik de truc waar je het eitje in openbreekt in een stuk vershoudfolie, dichtdraait en in een pan kokend water stopt. Wat een lifesafer! Nou ja het is gewoon een hele goeie tip. Ik heb deze week drie keer gepocheerde eitjes gemaakt, gewoon omdat het zo lekker is.

Gehoord/Geobsedeerd door!Oh My.... Ik heb een lichte obsessie voor bovenstaand nummer ontwikkeld. Ik had hem al weleens gehoord, maar toen plaatste mijn nicht, thanks Diaan, deze Live versie van Just Can't Rely On You van Paloma Faith op Facebook en toen was ik om! Ik heb het echt te vaak opgezet deze week. Paloma heeft een geweldige stem. Ik bedoel, hoe kan zo'n stem uit zo'm kleine vrouw komen! Haha I'm lovin' it!

Gekeken

Netflix was my best friend this week! Ik had geen idee meer wat ik moest kijken, want ik ben eigenlijk up to date met alle series die ik volg. Ik zat er al een tijdje aan te denken om weer Grey's Anatomy te gaan kijken. Ik stopte ermee begin seizoen 8 en inmiddels is seizoen 10 al op televisie te zien. Ik zocht de aflevering op waar ik gestopt was, aflevering 5 ofzo, en blijf maar kijken. Aflevering na aflevering en nu op deze zondagavond ga ik naar de season finale van seizoen 9! Oftewel, ik heb deze week uhm.... ja iets teveel afleveringen gekeken! Ik was helemaal vergeten dat ik het zo'n fijne serie vond. Wat heb ik ook gejankt deze week! Eind seizoen 8/begin seizoen 9 was zo ontzettend verdrietig! Grey's liefhebbers? Waren jullie ook zo emotioneel?

Helaas geen terrasjes of leuke uitjes voor mij deze week, maar hebben jullie wel genoten van het heerlijke weer deze week? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: