20140316

My Week #11 2014

Meiden, het voelt echt alsof het lente is! Het is eerder ligt en het is later donker en dat is super fijn! Ik heb geen super spannende week gehad. Langzaam begin ik wat meer uurtjes bij de To Go te werken en ben ik weer een dag in de Stadsgehoorzaal geweest waar ik voornamelijk aan mijn afstudeervoorstel heb gewerkt. Kijken jullie mee naar een overzichtje van mijn week?

Nog even voor degene die niet weten wat ik in My Week posts beschrijf. Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Geobsedeerd door...

Gekeken

Ik heb deze week voor het eerst naar Extreme Couponing gekeken. Ik kende het concept wel, maar ik had geen idee dat DIT mogelijk was in Amerika! Mensen die voor duizenden dollars boodschappen doen en door honderden coupons in te leveren soms gewoon gratis boodschappen hebben?! AMAZING! Jammer dat het dan niet bij ons mogelijk is... hahaha

Gedaan

Deze week ben ik weer in de Stadsgehoorzaal geweest! Zoals ik al zei, ik heb voornamelijk aan mijn afstudeervoorstel gewerkt en dat doe ik verder komende week ook nog. Om in Vlaardingen te komen moest ik eerst naar het station lopen door de mist. Waar je normaal gesproken het station en een toren zag was er nu alleen maar dikke witte mist!

Gekocht

Nadat ik gewerkt had vrijdag ben ik nog even de stad in geweest, dat had ik stiekem best gemist na een maand. Bij de Kruidvat kocht ik wat nieuwe producten van Essence en Catrice. Best leuk zo'n pop of color boven je zwarte eyeliner en op je onderste wimpers.

Gegeten

Afgelopen week heb ik toch voor mijn doen behoorlijk gezond gegeten! De Plus en AH hadden aardbeien en mangostukjes in de aanbieding en ik had nog een doosje blauwe bessen. Al met al heb ik een doosje blauwe bessen, 3 dozen aardbeien, een doos witte druiven en 150 gram mango en veel yoghurt op deze week! Lekker fris en gezond. Albert Heijn heeft nu een nieuwe sap in het assortiment met wortel en sinaasappelsap en die is echt heerlijk, aanradertje!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Extreme couponing is echt geweldig om te kijken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt hé! Als het in Nederland kon zou ik het zo doen hahaha

      Verwijderen