20140323

My Week #12 2014

Wat een week was het weer! Regen en zon, afstudeervoorstel afmaken en inleveren en als allerleukste was ik gisteren in Groningen! Had ik al verteld waarom? Als je mijn Twitter @DebsD89 of Instagram @Deborahschrijft volgt dan weet je wel waarom en anders kom je er zo achter in deze My Week post!

Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Geobsedeerd door...

Gezien

Het was deze week EINDELIJK zover.... Tijd voor de Pretty Little Liars Spring Finale! Ik volg het PLL account op Facebook en Twitter en werd in de week ervoor al overspoeld met berichten over de seizoensfinale. #AliTellsAll en dat deed ze! Of nou ja we kregen vanuit Ali's perspectief eindelijk te weten wat er gebeurde op de avond dat ze verdween. Wat een heerlijke serie en ik kan niet wachten tot het weer verder gaat in juni. Er zijn nog steeds veel vragen die ik graag beantwoordt krijg. Maar in PLL stijl kan ik daar nog wel even op blijven wachten.
Volgen jullie ook Pretty Little Liars en wat vonden jullie van de Spring Finale?

Gekocht

Deze week zag ik bij de AH het Jamie Magazine en in het wijnschap een Jamie's Italian wijn! Afgelopen zomer heb ik bij Jamie's Italian in Londen gegeten en dronk daar ook een wit wijntje. Of dat deze is weet ik niet, maar ik vond het wel leuk om hem mee te nemen. Het wijntje smaakt trouwens behoorlijk goed ;).

Gegeten

In hetzelfde tripje naar de AH kocht ik een kleine Ben&Jerry's Greek Style Strawberry Shortcake. OMG Wat lekker! Hier ga ik zeker een grote versie van kopen. Iets gezonder is een watermeloen. Nog nooit zag ik zo vroeg in het jaar een watermeloen in de supermarkt liggen. Het was een mini watermeloen, extra zoet en zonder pitjes. Hij was heerlijk!

Gedaan #1

Vrijdag was ik in het ziekenhuis voor mijn controle afspraak bij de Orthopedie. De arts wilt dat ik naar de fysio ga en over zes weken weer terug kom. Ik heb met sommige bewegingen nog wel erg last van mijn enkel, dus om hem te versoepelen raadde hij de fysio aan...

Gedaan #2

Met de vroegste trein ging ik gisteren, zaterdag dus, naar Groningen om....


... Naar de Live Life Gorgeous Meet&Shop te gaan! Weken geleden wist ik dit al en keek er enorm naar uit! Dinsdag vertel ik er wat meer over in een artikel, maar wat was het leuk!! Willemijn en Martine zijn zulke lieverds!

Hoe zag jullie week eruit? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Wat tof dat je in Groningen was. Ik begrijp nog niet helemaal precies waarom én of het iets was waar iedereen heen kon? Zo ja dan heb ik wat gemist denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee het was niet voor iedereen, je moest je ervoor opgeven en 10 meiden zijn uitgekozen, waaronder ik. Morgen lees je er nog wel meer over ;)

   Verwijderen
 2. Super leuk zeggg!!!!! ben benieuwd naar je artikel morgen

  BeantwoordenVerwijderen