20140330

My Week #13 2014

Een heerlijke lente week was het de afgelopen week! Eigenlijk heb ik niet echt van het weer kunnen genieten. Ik heb vier dagen gewerkt, één dag vond ik mezelf gewoon een beetje zielig omdat ik erg last had van mijn enkel  en alleen gisteren was ik in de stad en heb ik even op een terrasje gezeten. Dan is het maar goed dat het komende week net zo lekker warm blijft als dit weekend!

Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Gedaan

Afgelopen week was ik weer eens twee weken in de Stadsgehoorzaal te vinden! Ik heb echt super veel gedaan in twee dagen tijd. Lekker de taken op mijn planning afvinken, fijn!
Iets minder fijn was dat superstagiaire Simone na meer dan een jaar stage ons ging verlaten. Met taart, cake, macarons, Vlaardingse ijzerkoekjes en wraps nam ze afscheid.

Gedaan #2

Gisteren schoof ik na een middagje shoppen in de stad aan bij mijn vrienden op het terras! Ik dronk lekker een wit wijntje in het zonnetje. Dit wil ik iedere week wel!

Gegeten

Na een dag werken in Vlaardingen maakte ik op Rotterdam Centraal een pitstop bij Julia's! Daar wordt ik zo blij van. Al geef je mij iedere dag een pasta van Julia's, dan hoor je mij niet klagen hoor!

Gehoord

Hat Tricks van Falco Benz staat voor mij nu al gelijk aan de zomer. Hier wordt ik zo vrolijk van! Ik zou zeggen, zet hem op, ga in de zon zitten en geniet!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: