20140329

BEAUTY | Shoplog Live Life Gorgeous Meet & Shop + Goodiebag!


Dinsdag konden jullie al lezen dat ik vorige week zaterdag in Groningen was voor de Live Life Gorgeous Meet&Shop! Wat is een Meet&Shop zonder mooie makeupjes te shoppen? We hebben onder andere bij Douglas (voor MAC) en een geweldige winkel Beau geshopt. Van Willemijn en Martine kregen we ook nog eens een geweldige goodiebag mee! Benieuwd wat ik kocht en kreeg in de goodiebag? Scrol dan naar beneden!


Één van de eerste stops tijdens de Meet&Shop was de MAC counter bij Douglas! Ik had van tevoren al bedacht dat ik een lichte oogschaduw wilde kopen, maar twijfelde nog tussen Yoghurt en Blanc Type. Uiteindelijk werd het Yoghurt. Ook wilde ik een mooie rode lipstick kopen, maar ik weet nooit zo goed welke tint mij mooi staat. Ik vroeg advies aan Martine en aan de makeup artist van MAC (een mede Rotterdammer!) en uiteindelijk na drie verschillende lipsticks te hebben getest, koos ik voor de matte lipstick Russian Red.


Ik was helemaal vergeten dat ik ook nog iets van Anastacia wilde, dus later op de dag gingen we terug naar de Douglas. Daar kocht ik de Anastacia Brow Wiz in de kleur Medium Ash. Bij de kassa nam ik nog een potje Clinique Moisture Surge mee.


Door Martine en Willemijn wisten we allemaal van het winkeltje Beau af. Beau verkoopt merken zoals TheBalm, Sleek, Teeez en Real Techniques. Toevallig kocht ik van al die merken een item! Een specifiek product wat ik wilde hebben was de nieuwe Cindy-Lou Manizer van TheBalm. Die hadden ze helaas niet, maar wel de Mary-Lou Manizer en die is prachtig en dus moest ik hem hebben! Dat ik iets van Teeez wilde wist ik al, maar ik had geen idee wat dat zou zijn. Uiteindelijk koos ik voor een licht roze cream blush.


Ik was al een tijdje benieuwd naar de poederkwast van Real Techniques en toen ik hem zag hangen wist ik niet hoe snel ik hem moest pakken, it's mine! Met Martine en ik geloof met Roos waren we naar (cream)blushes aan het kijken. Toen zag ik het Blush by 3 palette van Sleek met drie cream blushes en maakte swatches voor de meiden. Tot mijn verbazing werd ik een klein beetje verliefd op de kleuren net als Martine en Roos, maar er waren maar twee palettes... Lieve Martine gaf haar exemplaar aan mij. Zo lief en wat ben ik er blij mee!


Bij de leuke sieradenwinkel I Am was er een leuke aanbieding, 3 halen 2 betalen. Ik kwam niet verder dan twee items, maar gelukkig wilde Cato maar één ketting en dus combineerde wij onze aankoop voor de korting! Ik kocht deze ketting met een soort honingraad hanger die past bij de oorbellen die ik een week of 6 geleden kocht. Ik wilde ook nog een paar simpele knuckle rings en daarom kocht ik ook dit setje van drie ringen.


Wij kregen allemaal een MEGA goodiebag mee gevuld met heerlijke producten. Wat een verwennerij! Het waren voornamelijk favoriete producten van Willemijn en Martine en twee Jemako handproducten van José, één van de meiden.

In de goodiebag zaten de Kruidvat Moroccan Argan Oil shampoo, EtatPur Cleansing Milk, Dove Invisible deodorant en Lush Sexy Peel Soap en laat dat één van mijn favoriete Lush geuren zijn!


Van Sleek en ELF kregen wij de dupe voor Nars Orgasm en Nars Albatross! Zo tof, want beide producten zijn prachtig! Het is Sleek Rose Gold en ELF Gotta Glow. Bij de Sleek blush hoorde ook nog een Boozyshop korting/cadeaukaart met een waarde van 5 euro!

We kregen ieder ook twee OPI lakjes. Ik kreeg dit Liquid Sand lakje in de kleur Alcatraz... Rocks en eigenlijk had ik Lost On Lombard, maar kwam erachter (gelukkig) dat ik die al had en dus ruilde ik en kreeg OPI Scores A Goal.

Een geweldige goodiebag en wat ben ik ook blij met mijn eigen geshopte spulletjes! Het was een beetje een rib uit mijn lijf, maar ik wilde alles zo graag hebben... Ach, YOLO! Hahaha
Mocht je reviews willen van één of meerdere producten laat het mij dan alsjeblieft bij de comments weten.

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Oooooh, wat heerlijk allemaal, je hebt lekker geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha YOLO! Het ziet eruit als een supergezellig dag en je hebt megamooie producten geshopt! Die goodiebag is ook niet mis zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms mag YOLO gewoon hahaha
   Heb echt een fijne dag gehad. Hoe blij kan een mens zijn met make-upjes! De goodiebag is echt geweldig, zo tof dat ze dat geregeld hadden!

   Verwijderen
 3. Wat ben je losgegaan! Prachtige aankopen!!!

  BeantwoordenVerwijderen