20140327

TAGS | Instagram Tag!


Ik heb echt een liefde ontwikkeld voor Instagram! Hoe vaak ik wel niet iets zie of meemaak en dat ik denk "dit moet ik instagrammen!". Gelukkig is iedereen het in mijn omgeving het inmiddels wel gewend.
Het leek mij heel erg leuk om deze tag te doen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meer weet bij wie ik hem als eerste tegenkwam. Ik weet in ieder geval dat Serena van Beautylab de tag deed.
Wil jij zelf ook de Instagram tag doen? Dan tag ik JOU bij deze! Zou het wel lief vinden als je er dan bij zet dat je de tag hier vond. Geen blog? De vragen mag je ook beantwoorden bij de comments, dat is ook leuk.

Wat is je Instagram gebruikersnaam en waarom?
Mijn Instagram naam is @Deborahschrijft en het is naam gebruikersnaam omdat mijn blog ook zo heet. Dan is het makkelijk te vinden en te koppelen aan mijn blog.

Hoeveel foto’s post je gemiddeld per dag?
Ik probeer iedere dag iets te plaatsen, maar als er niets interessants is om te posten dan laat ik het gewoon gaan. Het kan ook zomaar voorkomen dat ik 5 of 8 foto's plaats, maar dan heb ik echt een hele leuke interessante dag!Wat is je lievelings Instagramfoto?
Dat is zo moeilijk! *Gaat zoeken tussen alle foto's*. Mogen het er ook twee zijn? Of drie?


Oké, de grootste foto is samen met mijn beste vriendin en die foto maakt me gewoon heel vrolijk! Rechtsboven is van mijn solotripje naar Londen afgelopen zomer. Dat was een geweldig reisje. De foto daaronder is met mijn lieve nichtje. Ik hou van dat kind :D

Welke foto heeft de meeste likes ontvangen?

Met 24 likes is dat gek genoeg de foto van mijn MAC Painterly Paint Pot waar ik pan in raakte.

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Ik gebruik bijna nooit apps in combinatie, maar ik heb er wel een paar. Photo Grid voor collages en Aviary en XnLight Effect voor mooie effecten.

Welke celebs volg je op Instagram?
Er zijn wel een aantal celebs die ik volg. Kendall Jenner, Doutzen Kroes en Ellie Goulding zijn de eersten die mij te binnen schieten.

Welke Instagramfilter gebruik je het meest?
Valencia en Early Bird zijn het meest gebruikt, maar ik probeer tegenwoordig meer te wisselen tussen filters.

Welke hashtags gebruik je het meest?
#nomnomnom en #healthy komen bij mij het meest voor. En #Beautyblogger gebruik ik ook weleens. Vaak vergeet ik foto's hashtags te geven. Afgelopen week heb ik trouwens de hashtag #LLGMeetShop het meest gebruikt!

Laat je laatste Instagramfoto zien.

Vandaag na een lange dag werken, in de trein op weg naar huis!

Volg je ook dierenaccounts?

Ja, ik volg HarlowandSage en PugsleyKitty! So cute!

Welke bedrijven volg je op Instagram?
Dat zijn er toch wel een aantal. Een greep uit de bedrijven... Essie, Lóreal, Grazia, Boozyshop, The MakeUp Spot en BenefitNL.

Heb je veel familie die op Instagram zit?
Bijna niet en dat is helemaal niet erg! Ik heb al veel familie op Facebook en als ik wil dat ze een foto zien, dan deel ik hem ook wel op mijn Facebook.

Liefs,
Deborah

1 opmerking: