20140412

REVIEW | Lóreal Color Riche Les Blancs Nagellakken


Pastel is één van de grootste trends op het gebied van nagellak in het voorjaar van 2014. Lóreal bedient ons op onze wenken met de Les Blancs collectie bestaande uit hele lichte pastel kleuren. Sommige kleuren zijn zo licht dat ze bijna wit lijken. De Les Blancs zien er heel lief en snoeperig uit! Ze lijken mij perfect voor de lente en de zomer. Ik heb vijf lakjes uit de collectie uitgekozen die ik vandaag voor jullie swatch en review!

                        V.l.n.r. Lemon Drop, Peach Neglige, Gourmandise, Pictachio Drage, Menthe Glace

De Les Blancs collectie van Lóreal bestaat uit tien nagellakken waarvan ik er vijf kocht. De kleuren die ik vandaag review zijn 850 Lemon Drop, 852 Pictachio Drage, 853 Menthe Glace, 856 Peach Neglige en 859 GourmandiseDe andere beschikbare kleuren uit de collectie zijn 851 Nouvelle Vague, 854 Golden coquillage, 855 Oyster bay, 857 Chantilly lace en 858 Ocean Porcelaine.
Op alle foto's draag ik twee laagjes nagellak.


Één van de lichtste kleuren uit de collectie is Lemon Drop. Zoals de naam misschien al doet vermoeden is dit een hele lichte gele lak. Op de foto lijkt hij nog iets lichter dan hij in werkelijkheid is, maar het is echt wit met een vleugje geel. Persoonlijk mijn minst favoriete kleur.


Ook heel licht van kleur is Peach Neglige. Wit met een vleugje perzik en daarmee dus wat warmer van kleur dan Lemon Drop. Peach Neglige is een beetje te vergelijken met Essie Fiji, maar dan dus warmer door de peachy kleur. Volgens mij staat de lak extra mooi bij een sunkissed huid.


Na de twee bijna witte lakken uit de collectie is daar een kleurige lak genaamd Gourmandise. Gourmandise is een zachte lichte lila nagellak. De lak ziet er heel lief uit op de nagels.


En toen was daar Pistachio Drage, een lichte mintgroene lak. De kleur doet mij, natuurlijk in combinatie met de naam, denken aan pistache ijs! Ik denk dat Pistachio Drage één van mijn favorieten uit de collectie is!


De meest opvallende gekleurde lak uit de Les Blancs collectie is Menthe Glace. Ook weer een mint kleur, maar die meer blauwig is dan groen. Hij doet mij een beetje denken aan Essie Mint Candy Apple! Menthe Glace heeft de beste pigmentatie van alle vijf de lakken. Door de kleur en de dekking is Menthe Glace naast Pistachio Drage groot favoriet.


De Lóreal Les Blancs collectie vind ik erg mooi en ook bijzonder. Het is toch echt weer wat anders dan normale pastel kleurtjes! De collectie lijkt mij ook erg geschikt voor business vrouwen die misschien geen in your face nagellak kleuren willen/kunnen/durven te dragen, maar wel mooie chique nagels willen. Je draagt toch wat kleur, zonder dat het super opvallend is!

Zoals ik al zei draag ik op alle foto's twee laagjes nagellak. Omdat de kleuren zo licht zijn is dit ook echt nodig. Doe je dat niet dan zie je het wit van je eigen nagels er wel doorheen. Vooral met Lemon Drop en Peach Neglige zie je dat heel erg. Daarbij moet ik wel zeggen dat dit wel één van de beste lichte lakken zijn die ik heb geprobeerd. Lóreal heeft er hard aan gewerkt om de lakken zo dekkend mogelijk te krijgen.

Lóreal Color Riche Les Blancs nagellakken kosten €5,99 per flesje van 5ml en zijn te koop in de bekende drogisten en Bol.com.

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik heb Pistachio dragee en die vind ik ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen