20140405

BEAUTY | MUA Naar Nederland!


Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Het Britse beautymerk MUA, MakeUp Academy, komt deze maand ein-de-lijk naar Nederland!! Het merk MUA is mij niet geheel onbekend. Het leek mij dan ook leuk om de producten die ik van MUA in mijn stash heb met jullie te delen.


Mijn allereerste MUA product kocht ik bijna vijf jaar geleden in Londen. Het was een bronzer van 1 Pond, maar die heb ik inmiddels niet meer. Een paar jaar geleden bestelde ik voor het eerst een aantal producten van MakeUp Academy via hun website. Één van die producten was de super populiare Urban Decay Naked 1 dupe genaamd Undressed. Ik vergeleek het palette van MUA in een artikel met het Naked palette. Bij dezelfde bestelling ontving ik het 3 in 1 Extreme Contour Liner in een aubergine kleur.
Afgelopen zomer kocht ik voor 1 Pond een lieve peachy blush van MUA.


Mijn laatste bestelling van MakeUp Academy bevatte een paar producten van de Undress lijn. Zo kocht ik het Undress Me Too palette, de dupe voor Urban Decay Naked 2! Ook kocht ik de Shimmer Highlighter en de Primer uit de lijn. Alleen de foundation kocht ik niet.
De primer heb ik een enkele keer gebruikt, maar mijn all time favorite MUA product is de Undress Your Skin Shimmer Highlighter! Ik gebruik regelmatig de highlighter, Love it!


Op vakantie neem ik altijd mijn Naked dupe palettes van MUA mee. Dan laat ik mijn mooie dure Urban Decay palettes thuis, maar kan ik toch van de kleuren genieten. Naast de Shimmer Highlighter zijn deze palettes ook groot favoriet. Ik zal binnenkort een Versus artikel plaatsen waarbij ik het MUA Undress Me Too palette zal vergelijken met het Urban Decay Naked 2 palette.

Benieuwd waar je de MakeUp Academy producten kunt kopen? Er zijn 71 Kruidvat filialen die het MUA assortiment gaan verkopen. Op bijvoorbeeld Pinky Polish staat een lijst met filialen. Mocht er nou geen filiaal bij jou in de buurt zijn dan kun je natuurlijk altijd nog een bestelling plaatsen bij de Britse webshop van MUA.

Kijken jullie er ook zo naar uit dat MUA vanaf deze maand in de Kruidvat ligt?! En staan er al producten op jullie wishlist? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar welke filialen ze naar België gaan komen.. Ik ken nog niet zo heel veel van het merk, maar ik merk aan het enthousiasme van iedereen dat het echt een super-merk moet zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van de Belgische filialen weet ik het eigenlijk ook niet. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Mocht je een filiaal bij jou in de buurt hebben, dan raadt ik je zeker aan de paletten en de highlighter aan te schaffen ;)

      Verwijderen