20140524

BEAUTY | Empties Mei 2014


In april was er alweer een flink aantal producten opgegaan, maar het is mij in mei toch ook weer gelukt om producten op te maken. Deze maand zijn er ook een aantal favorieten opgegaan!


Volgens mij is dit al mijn zevende bus Batiste droogshampoo (in XXL verpakking) die ik in een Empties post laat zien. Van alle droogshampoo's die ik tot nu toe gebruikt heb blijft deze de beste, maar ik begin mij wel wat te ergeren aan de witte waas die de droogshampoo op mijn donkere haar achterlaat... Ik heb tot nu toe al droogshampoo's van Syoss, Lee Stafford, Lush en Andrelon gebruikt, maar die lijken bij mij niet echt te werken, dus als jullie aanraders hebben? Ik heb inmiddels wel weer een nieuwe bus en nog de cherry versie die bijna op is!

Mijn tweede flacon van Katy Perry Killer Queen was opeens leeg deze maand en raad eens... Ik heb alweer een nieuwe in gebruik! Ik ben echt geobsedeerd door deze geur. Nog nooit heb ik een geur zo snel opgemaakt.
Nog een favoriet is de Clinique Moisture Surge waarvan ik een aantal kleine verpakkingen had gekocht. Nu gebruik ik mijn tweede potje. Ik denk dat het tijd wordt om een fullsize pot hiervan aan te schaffen en er ook een kleine review over te schrijven misschien?!

In een maand tijd waren er opeens vier eyeliners leeg/droog! Ja zo ruimt het natuurlijk wel lekker op in je stash, maar het viel toch een beetje tegen. Het zijn vier basic eyeliner pens en één Catrice Inside eye potlood. Ook hier had ik natuurlijk back-ups van liggen.

Dan nog drie "random" items. Ik probeerde een Foaming Shower Gel van de Hema. Fijn product, een goedkopere versie van de Rituals foam gels. Echter ben ik dol op de geuren van Rituals en zijn er vaak genoeg leuke aanbiedingen. Beter dan Rituals zijn ze niet (in mijn ogen althans) maar het is een prima product voor onder de douche.
Ik maakte een Keratine masker van Primark op. De geur is heerlijk en hij is mega voedend, voor mijn fijne haar wellicht iets te voedend, maar zeker een aanrader. Een mijn Rexona deo stick was min of meer uitgedroogd sinds ik de Lady Speed Sticks gebruik, dus weg ermee!


En nog vijf producten die ik tot mijn spijt weg moet doen omdat ze raar zijn gaan ruiken en ik niet het risico wil nemen dat ik er een vreemde reactie van krijg. De Bourjois Healty Mix Serum en twee BB creams van Superdrug en Maybelline. Die van Maybelline is wel heel snel vreemd gaan ruiken, erg zonde, maar ik heb een nieuwe in gebruik. De andere twee gingen ook vreemd ruiken, maar heb ik niet vervangen. Ik heb namelijk nog een hoop foundations liggen.

Ik gooi een Caudalie Eau de Beauté weg, helaas...Ook deze is opeens raar gaan ruiken. Al ruikt dit product in eerste instantie al niet fantastisch, toch durf ik het niet meer op mijn gezicht te gebruiken.
En dan het duurste product dat ik weggooi is de YSL Shocking mascara. Ik heb hem al bijna twee jaar en amper gebruikt. De testers die ik er toen van had vond ik geweldig, maar als fullsize viel hij vreemd genoeg flink tegen. Super zonde natuurlijk, maar ik heb hem eigenlijk laten liggen en ik denk dat hij nu toch echt rijp is voor de prullenbak. Met pijn in mijn hart doe ik hem weg..

En dat was het alweer! Ik heb weer een hoop opgemaakt en weggedaan. Ik heb op het moment een hoop producten die bijna op zijn, dus ik denk dat ik wel weer snel toe ben aan een nieuwe Empties. Wat hebben jullie zoal opgemaakt de laatste tijd? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen: