20140508

LOVE | Favorites April 2014


De maanden lijken steeds harder te gaan. Het is nu alweer mei, mijn birthday maand! Tijd alweer voor de favorieten van april. In april heb ik niet onwijs veel nieuwe producten gebruikt en dus heb ik ook niet veel nieuwe favorieten. Wel zijn er een paar favorieten van maart ook favoriet in april gebleven!
Qua verzorging zijn er drie producten die eruit springen voor mij. Vorige maand vertelde ik al over twee van de drie producten. De EOS lipbalm is nog steeds mijn favoriete lipbalm. Op de één of andere manier pak ik hem sneller dan andere lipbalsems die ik heb. En de geur/smaak is ook nog eens heerlijk!
Voor mijn huid gebruik ik nog steeds de Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief. In maart kocht ik drie sample sizes bij Douglas om hem te testen en inmiddels is het eerste potje alweer op. Ik merk dat mijn gecombineerde huid toch best wel wat vocht kan gebruiken en de Moisture Surge is als een groot glas water wat mijn huid opdrinkt zodra ik het gebruik.

Dan een nieuwe favoriet, de Essende Studio Nails Anti Split. Ik heb al heel lang last van chippende nagels. Super irritant en vooral heel erg lelijk. Mijn lieve collega Daimy kwam toen met de tip om de Essence Anti Split te gebruiken. Zij heeft ook last van chippende nagels en zij heeft veel profijt van dit product. Ik moet zeggen dat ik na het eerste gebruik al verschil merkte! In combinatie met deze lak ga ik nu ook nagellakremover zonder aceton gebruiken. Hopelijk knappen mijn nagels hier een beetje van op.


Tijdens de LLG Meet&Shop kocht ik in de winkel Beau van het merk Teeez een mooi cream blush in een licht roze kleur. Hij is niet super gepigmenteerd, maar de kleur die de blush afgeeft is heel mooi en hij accentueert de droge plekjes op mijn wangen niet. Om de blush aan te brengen gebruik ik de Real Techniques Stipling Brush. Hij is ideaal om een cream blushes mee aan te brengen. Zeker een aanrader en vooral ook omdat hij niet te duur is, hij is slechts €14,75!


Mijn laatste favorites zijn twee make-up producten voor het oog. Ook bij de Meet&Shop kocht ik bij MAC een oogschaduw in de kleur Yoghurt. Deze gebruik ik in combinatie met mijn Paint Pot in de kleur Painterly als basis op mijn ogen. Mijn favoriete eyeliner pen van het moment is de Essence waterproof Eyeliner Pen. Waterproof is hij zeker en hij is goed gepigmenteerd. Natuurlijk is het ook nog eens fijn dat hij een mooie budget prijs heeft.


Voor het eerst laat ik jullie een non favorite zien. Dat zijn namelijk de Garnier Verzachtende Reinigingsdoekjes. De doekjes zijn wat te nat en laten een soort laagje achter op mijn gezicht. Na het gebruik ervan wil ik eigenlijk iedere keer weer een tonic gebruiken om mijn gezicht echt schoon te krijgen. Het is juist de bedoeling van de doekjes dat het makkelijk in gebruik is en dat ik niet mijn gezicht nog schoon wil maken door het laagje dat de doekjes achterlaten. Waterproof oogmake-up verwijderen de doekjes wel, maar als ik toch al met een reinigingswater in de weer ben dan verwijder ik mijn make-up daar wel mee.
Doe mij maar de doekjes van de Primark. Die zijn een stuk goedkoper en heel veel fijner in gebruik.

Groetjes,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Wat een fijne favorieten heb je ^^. Leuk dat je deze maand ook jarig bent!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne favorieten om te laten zien! :-)
  Ook leuk dat je een non favorite laat zien, altijd handig om anderen te waarschuwen voor een product! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb niet super vaak iets wat ik niet fijn vind, maar vond het inderdaad wel goed om dat ook eens te laten zien.

   Verwijderen
 3. Wat een leuke favorieten heb je!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan je geen ongelijk geven over de moisture surge ;-)

  BeantwoordenVerwijderen