20140503

BEAUTY | Shoplog MUA MakeUp Academy


Een paar jaar geleden in Londen kwam ik voor het eerst in aanraking met het Britse merk MUA MakeUp Academy. Ik heb in de afgelopen jaren een paar MUA producten aan mijn stash toegevoegd.
Een aantal maanden geleden gingen er opeens geruchten dat dit fijne budget merk naar Nederland zou komen. Sinds vorige week spotte ik de producten eindelijk in de Kruidvat! Er zijn 100 Nederlandse Kruidvat filialen met een MUA schap en laten er nou twee niet ver bij mij vandaan zijn. Ik kocht een paar mooie producten om te testen.


Van de Undress Your Skin lijn van MUA had ik al drie producten, een palette, primer en een highlighter. Het leek mij leuk om de foundation en de nieuwe bronzer van deze lijn aan mijn stash toe te voegen. Ik kocht de Illuminating Foundation in de kleur porcelain en kostte €6,99. Voor €6,99 kocht ik de nieuwe Baked Bronze bronzer van de Undress Your Skin lijn. De Shimmer Highlighter van MUA is groot favoriet, dus ik ben benieuwd of de bronzer net zo fijn is.


In Londen kocht ik afgelopen zomer een mooie blush van MUA. Toen ik voor het schap stond keek ik naar de blushes en koos deze uit. Het is de blusher in Shade 1 en kost slecht €2,49! Shade 1 is een roze peachy blush met een subtiele gouden shimmer. Op het eerste oog een hele lieve blush kleur.


Ik stond in de winkel te twijfelen of ik wel een palette wilde kopen en of dat dan het Pastel Palette of het Matte Palette zou zijn. Laten we eerlijk wezen, veel kleur draag ik niet, maar neutrals draag ik heel erg graag. Ik besloot voor €7,99 het Matte Ever After Palette te kopen. Het is een palette met 10 kleuren, 5 lichte en 5 donkere oogschaduws. Ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie!


Ik kan niet wachten om de producten te gaan gebruiken. Het Matte Palette ga ik zeker nog voor jullie reviewen. Als jullie nog reviews van de andere producten willen zien hoor ik dat graag.
Hebben jullie al producten van MUA gekocht? Of staat er iets  hoog op jullie wishlist? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

P.s. Stiekem heb ik ook iets leuks gekocht om weg te geven! Volgende week kunnen jullie de Give Away verwachten.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb nog niets van MUA gekocht maar ik ga volgende week m'n slag slaan! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen! Ik hoop dat ik ook snel een Kruidvat met MUA schap kan bezoeken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog nergens een schap van MUA gezien :(

    BeantwoordenVerwijderen