20140522

TRAVEL | What's In My Travel Make-up Bag


Afgelopen week ben ik weggeweest van huis. Ik kon namelijk in het huisje van mijn beste vriendin slapen omdat zij op vakantie was! Helemaal niet vervelend natuurlijk, maar dit betekende wel dat ik goed na moest denken welke beauty producten ik mee zou nemen. Twee lades meenemen zou niet gebeuren, dus ik moest producten kiezen waar ik de hele week mee vooruit kon!
Laten we beginnen met de make-up! Ik heb in mijn zwarte Sephora make-uptasje nog redelijk wat ruimte voor mijn make-up waardoor ik een mooie selectie kon maken.

De basis voor iedere ooglook is een primer van Urban Decay, een Mac Paint Pot in Painterley en Mac Yoghurt oogschaduw. Ik koos voor mijn nieuwe Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette zodat ik genoeg keuze had qua oogschaduws. Mijn eyeliner is een Eyeliner Pen waterproof van Essence en voor op mijn waterlijn koos ik voor het Catrice Eyebrow Lifter potlood. Om de ooglook af te maken heb ik drie verschillende mascara's. In het make-up tasje zat nog een mini Benefit They're Real mascara en verder nam ik mee de Maybelline Falsies en de Lóreak Telescopic False Lash mascara.

Mijn look is tegenwoordig niet meer af zonder mijn wenkbrauwen te doen en ik nam daarvoor drie producten mee. Mijn favoriete wenkbrauwpoeder is een oogschaduw van Catrice in de kleur Starlight Espresso. Voor een iets zwaardere wenkbrauw gebruik ik de Brow Wiz van Anastacia en om het af te maken een mini wenkbrauwgel van Anastacia.

Ik gebruik niet iedere dag foundation, maar wilde het wel bij me hebben. De BB Cream van Maybelline leek mij geschikt door de SPF zodat ik hem op warmere dagen ook zou kunnen dragen. De BB cream poeder ik lichtjes af met de Rimmel Stay Matte Translucent powder. Mijn favoriete concealer is de Collection Lasting Perfection concealer (helaas niet in Nederland te koop). Om het geheel af te maken heb ik een cream blush en een poeder blush. De cream blush is van Teeez en de poederblush van NYX.
Als allerlaatste make-up item heb ik nog een Maybelline Baby Lips voor verzorgde zachte lippen.


Je kunt nog zulke mooie producten hebben, maar zonder goede tools kom je wat mijn betreft niet heel ver. Ik nam vier gezichtskwasten mee. Als eerste een poederkwast F30 van Sigma, een blush kwast nr.964 van Bdellium Tools, voor foundation gebruik ik de Sigma Round Top Kabuki kwast F82 en voor cream blush de Real Techniques een Stipling brush.
Mijn wenkbrauwen vulde ik in met een dubbel ended kwastje van H&M. Vervolgens heb ik meerdere kwasten voor mijn oogschaduw. Een Sigma Smudger E20, Bdellium Tools 777 oogschaduwkwast, Real Techniques Shading Brush voor highlighter, twee Zoeva 227 Soft Definer kwasten en een Sigma E25 om te blenden en als laatste de Bdellium Tools 758 om oogschaduw op mijn onderste wimperrand aan te brengen.

Nog beste een hoop producten voor zo'n kleine toilettas. Mijn douche- en verzorgingsproducten zaten in een andere toilettas. Deze producten zette ik in de badkamer neer. Dit zijn voor mij de essentials waar ik niet echt zonder kan.


Natuurlijk zijn een tandenborstel en tandpasta een must! Voor onder de douche gebruikte ik de Rituals Limited Edition Flower Shower douchefoam en de Moroccan Oil shampoo van Kruidvat eigen merk. Tussen wasbeurten door gebruikte ik natuurlijk de Batiste droogshampoo.
Om mijn huid te reinigen nam ik het laatste restje Bioderma en wattenschijfjes mee. Om mijn make-up grondig te verwijderen gebruik ik sinds kort de Kruidvat eigen merk Skin Science Gentle Cleansing oil. Om mijn huid na de reiniging te verzorgen gebruik ik altijd de Clinique Moisture Surge en de Hema eyecream.
En om fris te ruiken had ik de Lady Speed Stick mee in Powder Fresh en mijn favoriete geur Katy Perry Killer Queen.

Dat zijn de items uit mijn Travel Make-up Bags! Vinden jullie dat ik erg veel mee heb of valt het wel mee? Hoeveel nemen jullie mee als jullie weg van huis zijn? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Oh wow, ik vind dat je best veel meeneemt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. qua make-up opzich wel veel, maar ik moest ook werken en ik vind dat ik er dan wel netjes uit moet zien. Blijkbaar heb ik dit dan nodig hahaha

   Verwijderen
 2. Ik zeul echt altijd veel te veel make-up mee!
  Die Chocolate Bar palette staat echt op mijn wishlist! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga hem nog reviewen, dus dan kun je hem wat beter bekijken!

   Verwijderen