20140617

REVIEW | FAB. TELEFOONHOESJE


Als je mij op social media of mijn My Week posts volgt dan weet je misschien wel dat mijn geliefde Samsung telefoon ruim een maand voor reparatie weg was... Boe! Twee weken geleden kon ik hem eindelijk ophalen. Het was dan ook super toevallig dat iPhone-cases.nl contact met mij zocht met de vraag of ik een super tof hoesje wel reviewen! Ik wilde mijn telefoon wel een mooi nieuw hoesje geven!
Het gaat om een prachtige Fab. Pouch Studs. Fab. is een Amsterdams accessoire label. Bij iPhone-Cases.nl kun je het hoesje in size M (geschikt voor iPhone5/5S/5C krijgen), maar ze waren zo lief om voor mijn Samsung Galaxy S Advance de size L te sturen (ook geschikt voor onder andere Samsung Galaxy S4).


Het hoesje is gemaakt van kunstleer van geweldige kwaliteit! Ik twijfelde sterk of het echt leer was of niet, maar na wat zoekwerk kwam ik erachter dat het kunstleder was. Wat een goede kwaliteit! Op het kunstleder zit aan beide kanten van het hoesje metalen studs in de vorm van hartjes. Super cute! De studs zitten stevig op het hoesje verwerkt zodat ze er niet zomaar af liggen. De studs maken het hoesje gelukkig niet zwaar. Ze geven het hoesje een super luxe uitstraling.


Een groot pluspunt in mijn ogen is het speciale stukje leder met koord in het hoesje waardoor je jouw telefoon snel en makkelijk uit het hoesje kunt halen en dus niet in het hoesje hoeft te graaien naar jouw telefoon. Overigens is de binnenkant van het hoesje super zacht zodat het scherm van je smartphone onbeschadigd blijft. Naast dat het hoesje super mooi is ligt hij ook nog eens prettig in de hand en dat is niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Mijn hoesje is in de kleur Aqua Blue, een hele mooie bijna mint blauwe kleur. Is Aqua Blue niet helemaal jouw ding? Dan is de pouch met studs ook in Salmon Pink en Black te verkrijgen. De Fab. Pouch Studs is dus in drie kleuren verkrijgbaar en kost €24,95 en heeft zelfs een jaar garantie!


Samen met deze pouch met studs zijn er ook twee andere soorten hoesjes van Fab. verkrijgbaar, de Universal Smartphone Wallet (die echt super vet is, I want it!!) en de Folio Case voor iPhone 5/5S/5C. Naast de Fab. hoesjes heeft iPhone-Cases.nl nog geweldige andere iPhone 5 hoesjes in het assortiment. Mocht je naast een mooie telefoonhoesje nu ook nog op zoek zijn naar een Macbook tas, sleeve op iPad hoesjes dan is iBeans.nl een goede aanrader.

De levertijden van iPhone-Cases.nl zijn super snel. Bestel je op een doordeweekse dag voor 19:00 uur dan sturen ze het dezelfde dag nog op en de verzendkosten zijn slechts €1,95 ongeacht de grootte van je bestelling. Snelle en goedkope verzending, daar hou ik wel van!

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe Fab. telefoonhoesje! Het is echt een eyecatcher en ik zal hier zeker niet snel op uitgekeken zijn. Voor iedereen die haar telefoon in stijl goed wil beschermen is dit hoesje echt een aanrader!

Liefs,
Deborah

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb.

4 opmerkingen: