20140704

LOVE | Favorites Juni 2014


Waar is juni gebleven?! De maand is werkelijk voorbij gevlogen! Tussen het WK en het werken door heb ik toch een aantal favorieten verzamelt die ik graag aan jullie laat zien.
In de Prettybox van de maand mei ontving ik een lip exfoliator van Dr. Linda Papadopoulos. Het is een natuurlijke scrub die de lippen een stuk zachter maakt. Het is een balsem met scrub deeltjes die je 30 seconden op je lippen masseert en daarna verwijderd met een tissue. Wanneer ik de scrub heb gebruikt smeer ik mijn lippen in met de Korres Jasmine Lip Butter. Wat een herontdekking is deze lippenbalsem! De balsem is op basis van shea butter en rice wax.


Een deodorant die ik bijna een jaar geleden al eens kocht in Berlijn, kocht ik vorige week weer in Dusseldorf en is direct weer een favoriet geworden. Het is de Impulss deodorant in de geur Vanilla Kisses. Love it!

In de Shopinbox winkel in Rotterdam spotte ik de Makeup Finishing Sprays van Skindinavia. Hier heb ik de afgelopen jaren super veel over gekocht. Hij belandde in mijn mandje en heb hem de afgelopen maand gebruikt wanneer ik foundation droeg dat lang moest blijven zitten. De spray ruikt lekker en nog belangrijker, mijn make-up blijft er goed door zitten. Zeker op de warme dagen deze zomer is zo'n spray super handig!

Nog steeds mijn favoriete reiniger is de Kruidvat Skin Science Cleansing Oil! Vorige maand was ik er al heel blij mee en dat ben ik nog steeds.


Een ware herontdekking deze maand was het parfum Lady Million van Paco Rabbana. Het parfum heb ik al zeker anderhalf jaar, maar had ik al een hele tijd niet gedragen. Aan het begin van de maand deed ik hem weer eens op. Ik was vergeten hoe lekker Lady Million ook alweer is!
De laatste herontdekking was deze sample van de Anastacia Brow Gel. Deze ontving ik in de allereerste Glossybox and it's still going strong. Stiekem wil ik de fullsize tube kopen, maar het is zo duur...

Nieuw favorieten zijn de Rimmel Color Rush lipbalm en een Sinful Colors nagellak. Tijdens de 2e gratis make-up aanbieding van Kruidvat kocht ik de Rimmel Color Rush lipbalm in de kleur Drive Me Nude. De kleur trekt lichtjes in de lippen als een stain, maar droogt niet uit, super fijn!
Jullie zagen al een Nail Of The Day van een Sinful Colors nagellak voorbij komen, maar deze prachtige blauwe lak genaamd Savage is echt GEWELDIG. En voor €1,99 kun je deze niet laten liggen in het Kruidvat.


Een WK favoriet deze maand is het Avoir La PĂȘche palette van Sleek! Hiermee maak ik bij iedere wedstrijd van Oranje een mooie ooglook. Hup Holland!


Als allerlaatste heb ik nog een paar random favorieten voor jullie. Toen ik laatst bij een vriendinnetje een film ging kijken nam ik een flesje wijn mee van Jumbo. Het is de RosĂ© de Fruits, een heerlijk fruitig wijntje, lekker zoet. Hij beviel super goed en kost maar €1,99!
Van iPhone-Cases.nl ontving ik een prachtig hoesje van Fab. ter review. Ik ben verliefd op dit hoesje! Hij is zo mooi en stevig. Meer over dit hoesje in de review die ik laatst schreef.

Twee zomerse favorieten zijn deze sandaaltjes van Primark en Rayban look-a-like van H&M! Beide items heb ik super veel gedragen afgelopen maand.

Dat waren een hoop favorieten! Wat zijn jullie favorieten van juni? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: