20140707

BEAUTY | Nail Of The Day Sinful Colors Savage


Ik heb een zwak voor blauwe nagellak, dus toen ik Savage in het Sinful Colors schap zag staan viel hij mij direct op. In het flesje vond ik hem niet super bijzonder, maar nam hem toch maar mee op te testen!

Savage leek mij niet heel erg bijzonder, maar waar ik tijdens het swatchen achter kwam was dat Savage een matte lak was. De combinatie van de kleur en het matte effect zorgt er op de één of andere manier voor dat Savage van je nagels af knalt! Hij lijkt opeens zoveel feller dan in het flesje. Ik bleef ook maar naar mijn nagels kijken. Blauw is Savage zeker, maar voor mijn gevoel zit er toch ook iets groens in. Het heeft wat weg van een zeeblauw/groene kleur. Anyhow, ik ben verliefd!


Slechts één laagje was voldoende voor een volledig dekkend laagje op mijn nagels. Omdat ik geen matte topcoat heb kon ik geen (sneldrogende) topcoat gebruiken, maar dat was ook niet echt nodig. De lak was al super snel op de tast droog en duurde het ook niet lang voordat hij volledig droog was. Het zal er waarschijnlijk met het matte effect te maken hebben, maar ook de andere Sinful Colors lakken drogen super snel. Daar scoor je bij mij echt punten mee, want wie heeft er nu zin om een uur te wachten voordat je nagels droog zijn?!

Ik heb lang niet alle kleuren van Sinful Colors geprobeerd, maar als je van blauw houdt koop dan zeker Savage! Je zult er geen spijt van krijgen.
Voor €1,99 koop je een Sinful Colors lak in een flesje van 15ml. Sinful Colors is te koop bij Kruidvat.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. welke kruidvat ? zoek al tijden naar deze lakjes en betaal steeds 4 euro ofzo per stuk er voor op internet

    BeantwoordenVerwijderen