20140728

LIJSTJES | To Do List Summer 2014


Het is zomer, al ruim een maand, maar dat vergeten we maar eventjes, en in de zomer heb ik eindelijk tijd voor de dingen waar ik normaal gesproken bijna geen tijd voor heb. In 2012 maakte ik al een Summer To Do List en het leek mij leuk om het dit jaar weer te doen.

Ik zal maar beginnen met iets dat ik eigenlijk gelijk al van mijn lijstje kan wegstrepen... Divergent uitlezen! Ergens in maart/april begon ik met het lezen van het boek Divergent. Het boek moest gelezen worden voordat ik hem in de bioscoop kon zien. Helaas voor mij draait de film inmiddels niet meer in de bioscoop, maar ik wacht op het moment dat hij op Netflix of Pathe Thuis staat!

Na het uitlezen van Divergent ging ik verder in het vervolg, Insurgent. Ik hoop binnen een week of twee Insurgent kan uitlezen. Nog een pagina of 500 te gaan... Hopelijk kom ik in een lekker lees ritme en krijg ik het voor elkaar om The Hunger Games Mockingjay te lezen!

Waar ik ook al eventjes mee bezig ben ik de 2014 versie van de 100 Things Summer Challenge. Vorig jaar heb ik een hoop onnodige spullen weggedaan tijdens de challenge, maar helaas kocht ik best wel wat dingen afgelopen jaar en vond ik een hoop oude spullen die bij nader inzien toch weg konden.

Van 17 t/m 21 augustus ga ik op stedentrip naar Praag met mijn zus! Een gewonnen tripje en dus extra leuk. Praag staat al jaren op mijn travel list en dus ben ik super blij dat ik er nu eindelijk naartoe ga. We gaan met de bus, ow boy weer 12 uur onderweg, en in totaal duurt de trip 4 dagen. Kort maar krachtig, dus wij hopen veel in deze korte tijd te zien. Hebben jullie nog tips? Ik hoor ze graag!

Als ik dan toch bezig ben met op(uit)ruimen dan kan ik ook gelijk maar wat opknappen. Mijn deur moet geverfd worden en ook wil ik het kastje verven dat ik afgelopen jaar kocht. Geen grote projecten, maar het moet goed weer zijn en je moet er eventjes de tijd voor nemen.

Meer ontdekken van Rotterdam! Laatst bedacht ik mij dat ik de meeste leuke en hippe tentjes van Rotterdam nog nooit van binnen heb gezien... Dat kan natuurlijk echt niet! Ik wil er wat meer tijd voor nemen om mijn mooie Rotterdam te herontdekken.
Er zijn ook genoeg leuke Rotterdamse events deze zomer en daar wil ik ook graag naartoe. Ik was al bij Metropolis, maar iets wat ik heel graag wil doen is naar de Pleinbioscoop.

Als we dan gezegend zijn met een strak blauwe lucht en hoge temperaturen dan moet je daar gebruik van maken. Ik wil vaker naar het strand, lees: het Zevenhuizerplas/Nesselande strand, en vaker zwemmen. Het is zo fijn, ik zie er gezonder uit met een kleurtje en ik heb een nieuwe tankini die ik moet uitproberen.
Mocht het buiten niet zo lekker zijn dan is een binnenzwembad ook een goede optie.

Leuke dingen doen met vrienden. Het is een uitdaging met vrienden die allemaal fulltime werken, maar ik hoop toch echt een picknick hier en daar te organiseren, samen naar de bioscoop te gaan of gewoon lekker een terrasje pakken met z'n allen. Ook moet ik weer contact zoeken met vrienden die ik al een tijdje niet heb gezien, shame on me... Aan het einde van de zomer ga ik met mijn vrienden naar een Landal huisje. Ik heb er nu al zin in en natuurlijk doen we dan 24/7 leuke dingen!

Als laatste wil ik meer fruit eten, water drinken en wat minder snoepen. De zomer is wat mij betreft het beste moment om mijn eetpatroon om te gooien!

Hebben jullie een To Do List deze zomer of zijn jullie het allemaal wel per dag aan? Gaan jullie nog op vakantie deze zomer? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten