20140709

TRAVEL | REVIEW POPOUTMAP


Het is zomer!! Tijd om eropuit te gaan! Vorig jaar maakte ik flink wat stedentripjes en daarbij leerde ik een aantal nieuwe steden kennen. Super leuk, maar ik bereid mij graag goed voor. Bij die voorbereiding hoort het kopen van een stadskaart. In april 2013 ging ik naar Düsseldorf en was dus opzoek naar een kaart van Düsseldorf. Op Bol.com keek ik rond en vond daar de PopOutmap! Dat was zeker niet de laatste die ik kocht. Vandaag review ik deze super handige map.
De PopOutmap zijn meerdere kaarten in één met popout systeem op zakformaat! Ik ga nooit het land uit zonder kaart van de stad die ik bezoek, maar ik haat het om met een mega kaart als ramptoerist rond te lopen. Juist om deze reden viel ik op de PopOutmap.


Toen ik naar Düsseldorf ging omcirkelde ik een paar must see's op de kaart en tijdens mijn tripje hield ik bij met een markeerstift waar ik gelopen had. Het formaat was echt ideaal! De kaart was erg duidelijk en travel friendly.

Inmiddels heb ik de kaart van Berlijn en Londen ook in mijn bezit. Op alle PopOutmaps zijn dus meerdere kaarten te vinden. Zo zijn er goede kaarten van de openbaar vervoer systemen te vinden die natuurlijk super handig zijn op reis. Maar ook populaire gebieden van een stad kunnen een speciale kaart hebben op de PopOutmap, zoals de Londen PopOutmap, die bevat een kaart van Theatreland, oftewel het West End gebied.


Op de achterkant van de Popout kaarten staat ook een stratenindex mocht je naar een specifieke straat op zoek zijn.

De kaarten zijn super stevig en overleven een intense stedentrip met gemak! Ik zal geen stedentrip meer doen zonder mijn trusty PopOutmaps! Er zijn kaarten van vele grote steden verkrijgbaar en het mooiste is dat het voor een hele vriendelijke prijs te koop is. Ik kocht mijn kaarten bij een grote boekhandel en op Bol.com waar de prijs verschilt tussen de €5,00 en €10,00 per kaart.

Ga jij ook nooit zonder kaart op reis? Dan is PopOutmap wel iets voor jou!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Wat handig zeg! Ik neem ook altijd plattegronden mee, want anders ga ik geheid verdwalen. Eén van mijn favoriete reisgidsen is die van ANWB Extra. Helemaal achterin heb je een grote uitvouwbare plattegrond, maar in het boekje zitten ook mini-plattegronden per wijk/deel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik verdwaal ook zonder een kaart, dus dit is echt top. Anders vind ik Capitool gidsen ook erg fijn, die van de ANWB heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt.

      Verwijderen