20140829

COMING SOON | COMING TO CINEMAS THIS FALL 2014

Het is inmiddels toch alweer een paar seizoenen geleden dat ik mijn laatste 'Coming To Cinemas' post schreef, maar het leek mij wel weer tijd om een nieuwe lijst met must sees aan jullie te laten zien. Ik heb sinds drie weken een Pathé Unlimited pas en dus voorzie ik een hoop bioscoop bezoekjes de komende tijd.
Ik nam een kijkje in de lijst met films die tot eind december uitkomen en mijn favorieten uitgekozen.

If I Stay
18 september 2014


If I Stay is een film naar de gelijknamige bestseller (Als ik blijf) van Gayle Forman. Mia Hall (Chloë Grace Moretz) dacht altijd dat kiezen tussen een muziekopleiding aan Julliard of bij haar grote liefde Adam (Jamie Blackley) blijven, de moeilijkste beslissing van haar leven zou zijn.

Maar wat een in eerste instantie een zorgeloos familie-uitje had moeten zijn, mondt uit in een tragedie die alles verandert. Zwevend tussen leven en dood, is er nog maar één beslissing over voor Mia, die niet alleen haar toekomst maar ook haar lot bepaalt.

Klik voor meer toffe films verder.


What If
18 september 2014


What If is een romantische komedie over twee vrienden die worstelen met de balans tussen vriendschap en liefde. Wallace (Daniel Radcliffe) is gestopt met zijn studie en komt net uit een relatie als hij de knappe blondine Chantry (Zoe Kazan) ontmoet met wie hij gelijk een klik heeft. Chantry woont samen en Wallace heeft een nare breakup achter de rug, beiden hebben geen behoefte aan een relatie. 
De vriendschap bloeit snel op en er lijkt meer te ontstaan, maar hoe ga je om met je gevoelens in de ‘friend zone’? What If is een romantische komedie over twee vrienden die worstelen met de balans tussen vriendschap en liefde.

The Maze Runner
25 september 2014


Tweeënhalf jaar geleden las ik het eerste deel van The Maze Runner trilogie al en dit najaar komt de film dan eindelijk uit! Als je fan bent van The Hunger Games en Divergent dan is The Maze Runner denk ik echt iets voor jou.

The Maze Runner, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de "runners". Niet alleen om uit het labyrinth te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Gone Girl
2 oktober 2014


Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne (Ben Affleck) bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy (Rosamund Pike) vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: Heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?


The Hunger Games Mockingjay Part 1
19 november 2014

Het laatste boek van The Hunger Games trilogie, Mockingjay, is in twee films opgesplitst. Dit najaar mogen we genieten van het eerste deel! Moet ik wel snel beginnen aan het laatste boek...

Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

Horrible Bosses 2
27 november 2014


Deel twee van de film Horrible Bosses is dit najaar in de bioscopen te zien. Dat gaat echt hilarisch worden!

The Hobbit The Battle Of Five Armies
10 december 2014

The Hobbit: The Battle of the Five Armies is het epische slot van de avonturen van Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en het dwergengezelschap.

Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug, heeft het gezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Smaug richt nu zijn vurige wraak op de weerloze mannen, vrouwen en kinderen van Meerstad. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren, is Thorin bereid vriendschap en eer op te offeren en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit.

Maar er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf, stuurt de grote vijand Sauron zijn Orks-legioenen naar de Eenzame Berg. Terwijl de duistere krachten zich bundelen, worden de dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: verenigen of vernietigd worden. Bilbo moet vechten voor zijn leven en dat van zijn vrienden in het epische gevecht van de vijf legers, waarbij de toekomst van Midden-aarde op het spel staat.

Liefs,
Deborah

Bron: Pathe.nl

4 opmerkingen:

 1. OHHH yesss!!! een nieuwe hobbit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah wauw wat komen er veel gave films zeg! The Hunger games & Horrible Bosses moet ik zien, want andere delen heb ik ook al gezien. Maar de rest lijkt me ook heel mooi/grappig/leuk om te zien! Love the movies!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komen nog veel meer leuke films, werd er super blij van!

   Verwijderen