20140818

BEAUTY | Empties Augustus 2014


De laatste Empties zijn alweer een maand geleden en mijn lade lag vol, tijd voor een nieuwe Empties!
Random! Ik maakte mijn favoriete toner van Neutrogena op, waarvan ik de Engelse naam even niet weet aangezien ik nu alleen Duitse en Franse flessen heb. Naar het strand nam ik de Avène Eau Thermale spray mee om af te koelen en die ging helemaal op. De Bourjois Nail Polish remover was echt aan vervanging toe. Als laatste gingen er twee Lush zeepjes op en een pakje Gentle Facial Cleansing Wipes van Primark.


Er gingen twee douchegels op in de afgelopen maand. Allereerst een heerlijke douchegel van Korres in de geur Mango! Die was echt heerlijk en als ik hem tegenkom zou ik hem denk ik wel opnieuw kopen. De limited edition shower foam van Rituals in de geur Flower Shower ging ook op. Die is helaas niet meer te koop geloof ik.


Met alle zon waarvan wij mochten genieten afgelopen maand zijn er bij mij twee flessen zonnebrand doorheen gegaan. De Garnier Ambre Solaire had ik nog van vorig jaar. De Nivea Sun fles kocht ik niet lang nadat die van Garnier op was en die maakte ik al heel snel op samen met mijn nichtje.
Van Niveau heb ik nu twee flessen met transparante zonnebrand in gebruik.

En dat waren alweer de Empties van Augustus! Welke producten hebben jullie afgelopen maand opgemaakt? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Oeh die douchefoam van Ritual zijn altijd zo fijn!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die douche foam van de rituals lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke producten heb je opgemaakt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen