20140808

LOVE | Favorites July 2014


Het is zomer! En in mijn geval betekend dat op beauty gebied dat ik vrij weinig nieuws heb ontdekt en gebruikt. In de zomer draag ik al veel minder make-up dan in de rest van het jaar. Een kleine Favorites heb ik dus voor de maand juli.
Afgelopen maand heb ik heerlijk veel in de zon gezeten en dan moet je jouw huid natuurlijk goed beschermen. Mijn favorieten voor deze maand is voornamelijk zonbescherming! Voor mijn lichaam gebruikte ik producten van Nivea Sun. Omdat ik deels alleen naar het strand ging moest ik een oplossing vinden om mijn rug in te smeren. Ik koos voor de transparante zonbescherming van Nivea zodat ik mijn rug kon onderspuiten zonder dat het er heel raar uit zou zijn en dat mijn rug wel beschermd was. Ik ga altijd voor factor 30 en 50, maar nooit lager dan 30! Voor mijn gevoel geeft dat te weinig bescherming tegen de zon.
Voor mijn gezicht kies ik altijd voor een zonnebrandcrème die speciaal ontwikkeld is voor het gezicht. Deze is ook weer van Nivea Sun en is een factor 30. En om mijn lippen te beschermen heb ik een recente aankoop, de Lemon Drop lippenbalsem van EOS met SPF 15.


Hierboven zie je mijn enige make-up favorieten van de maand! Super weinig, maar als ik make-up droeg dan was dit eigenlijk het enige dat ik gebruikte.


Eerder in de maand ging ik naar de MAC Pro Store in Amsterdam op zoek naar een nieuwe kleur voor mijn wenkbrauwen. Ik zocht iets wat minder grauw was dan de Catrice Starlight Espresso die ik al zo lang gebruik op mijn wenkbrauwen. Een super lieve mannelijke make-up artist van MAC hielp mij en samen kozen wij voor de kleur Brun, een donker bruine oogschaduw met officieel een Satin finish, maar is vrijwel mat! Ik ben er super blij mee en wat mij betreft zien mijn wenkbrauwen er weer wat beter uit door Brun.
Ik koos voor een losse pan van Brun zodat ik hem in een quatro palette toe kon voegen. Het leek mij handig voor op reis als ik een palette had waar een wenkbrauw kleur in zat.
Om de laatste lege plek op te vullen en het palette compleet te maken kocht ik van de kleur Yoghurt, die ik in maart al als mono kocht, als losse pan aan te schaffen. Samen met Sable en Naked Lunch die ik al had heb ik nu mijn eigen basic reis palette samengesteld die ik met veel plezier gebruik!


In hetzelfde tripje in Amsterdam liep ik de grote DA in op de Leidsestraat. Daar spotte ik de nieuwe Lóreal mono's die ik al bij Britse Youtubers had gezien. Helaas hebben wij weer niet alle kleuren, maar een kleur waar ik al interesse in had zag ik wel liggen, Café Saint Germain. Volgens Lóreal heeft deze kleur een Nude finish. Ik vind hem vooral een prachtige glans hebben. Het is een taupe kleur met een paarse ondertoon. Love it!


Als laatste heb ik nog een random favorite en dat zijn mijn Gold Metallic Havaianas Slim! Dit is mijn eerste paar Havaianas en ik ben helemaal verkocht. Hoe heb ik ooit zonder deze slippers gekund? Deze geven zoveel meer steun dan een slippertje van de Primark. Ja, je betaald er wat voor, maar voor mij maakt het een enorm verschil. Het is veel beter voor mijn voeten en daarom zijn ze groot favoriet.

Wat zijn jullie favorieten van juli? Hebben jullie wel iets moois ontdekt deze zomer? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: