20140813

BEAUTY | Shoplog Düsseldorf 2014 o.a. Muji & DM


In juni ging ik een dagje heen en weer naar Düsseldorf om lekker te gaan shoppen. Vorig jaar was ik er voor het eerst en vond het toch wel bijzonder leuk shoppen in Duitsland. Vooral van de Duitse drogisterij wordt ik toch behoorlijk vrolijk. Ik heb per ongeluk toch ietsje pietsje teveel geld uitgegeven. Speciaal voor jullie dus een Duitse shoplog!
Sinds een paar maanden ben ik obsessief verliefd op de acryl opbergsystemen van Muji. Helaas zijn er hoge verzendkosten bij Muji. Ik zocht naar winkels 'in de buurt' en toen bleek er een winkel in Düsseldorf te zitten.

Ik wilde een mooi opbergsysteem voor mijn sieraden en koos uiteindelijk, na een hoop getwijfel, voor het systeem met drie lades met daarbij een tray om ringen in op te bergen. Voor mijn zonnebrillen kocht ik het vier lade systeem. Nu is een groot deel van mijn sieraden en het grootste deel van mijn zonnebrillen mooie opgeborgen in acryl lades. Handig en ziet er ook nog eens leuk uit!


Voor mijn paspoort kocht ik een transparant hoesje. Om producten in reisverpakkingen te doen kocht ik een setje met een pipet, trechter en spatel. Voor serious shopping trips kocht ik een neopreen handvat cover zodat tassen niet snijden in je handen. Super slim bedacht en dat moest ik hebben!
Voor tijdens het reizen wilde ik een slaapmasker hebben en kocht de bovenstaande met streepjes. Hij is superzacht. Ik heb hem nog niet getest, maar dat gaat snel gebeuren.


Wat heel hoog op mijn wishlist stond zijn de garment cases van Muji. Dit zijn zakken waarmee je jouw kleding en andere spullen makkelijk kunt verdelen in je koffer. Ik denk dat ik hier nog een apart artikel over ga maken aangezien ik binnenkort op vakantie ga. Kan ik ze direct testen.

Genoeg schade aangericht bij Muji... Op naar DM en Douglas!


Skincare! Bij Douglas kocht ik slechts twee producten, beide van Soap&Glory. Ik kocht The Ultimelt, een diep reinigende hot cloth cleanser en de Scrub Your Nose In It, een AHA facial scrub. Bij DM kocht ik nog een scrub, maar dan van Neutrogena. Mijn Duits is niet heel goed, maar het is volgens mij een huid verfijnende scrub met limoen en mandarijn extract. Om van mee-eters af te komen kocht ik de Nivea Clear-up Strips.
In een soort apotheek vond ik van het merk Nuxe, waar ik al veel over gelezen en gehoord heb, de super bekende Rève de Miel lippenbalsem. Oww wat maakt deze lippenbalsem mijn lippen zacht zeg, maar dat mag ook wel voor een euro of 13! Oops!In de Duitse drogisterij DM vond ik dan ein-de-lijk het tweede parfum van Katy Perry, Killer Queen Oh So Sheer. Ik rook hem, hij was heerlijk en niet veel later rekende ik hem af.
Omdat veel producten in Duitsland stukken goedkoper zijn kocht ik van Gilette scheergel. Normaal zou ik dit alleen kopen in Nederland als het sterk is afgeprijsd, maar daar is het altijd goedkoop. Ik kocht er ook een reisverpakking van.
Benefit heeft sinds kort de They're Real Push Up liner, maar in de DM vond ik de budget variant van Maybelline! Als laatste sloeg ik een voorraadje deodorant van Impuls in, in de geur Vanilla Kisses. Een deodorant die naar vanille ruikt... heerlijk! Vorig jaar kocht ik een flesje in Berlijn, maar die ging snel op omdat hij zo fijn was. Nu heb ik er zes op voorraad en gebruik ik hem weer met plezier.


Laatste beauty producten, dat beloof ik! Bij een Youtuber zag ik de Sally Hansen Instant Cuticle Remover voorbij komen. Ik wilde hem kopen, maar in Nederland was het uiteraard niet te vinden, maar in duitsland gelukkig wel. Daarbij kocht ik van P2 een cuticle cream en een Spa Time 2 in 1 Wellness Peeling. De Peeling is een olie met zoutkristallen die de handen super zacht maakt. Van Essie kocht ik een nieuwe lak genaamd Chills&Thrills!


Ik kon Düsseldorf niet verlaten zonder de supermarkt in te duiken. Het werd de supermarkt Kaiser's. In Kaiser's verkopen ze MyMuesli en MyMuesli2Go. Ik koos twee smaken uit om te testen. Verder kocht ik een flesje Volvic water, daar hebben ze veel verschillende lekkere smaken van, twee doosje oranje Ricola, die is het lekkerst en je raad het al... niet te koop in Nederland, en voor mijzelf kocht ik wat chocolade en nam ook wat voor mijn ouders, zus, neefje, nichtje en beste vriendin mee.

En toen was ik blut en ging ik zwaar beladen weer met de trein terug naar Rotterdam. Vooral met mijn Muji spullen ben ik ontzettend blij. Ik zou graag nog een paar dingen van Muji willen hebben, dus wellicht later dit jaar nog een tripje naar Düsseldorf of Keulen want ook daar zit een Muji filiaal. Hebben jullie weleens geshopt in Duitsland? Zo ja, waar shop jij dan graag? Laat het mijn weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

10 opmerkingen:

 1. Weet je prijs van de zonnebril lades nog? Lijkt me een ideaal cadeau voor m'n broer met z'n uitgebreide collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij kost €29,50. Winkels zitten in Duitsland, Engeland en Frankrijk. Weet wel dat de verzendkosten bij Muji erg hoog zijn.

   Verwijderen
 2. Leuke koopjes!!
  Ik heb trouwens een spam je blog artikel, dus neem gerust een kijkje!

  http://laxeau.blogspot.nl/

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In Kroatië heb ik DM ontdekt en ik keek echt mijn ogen uit! Ze hebben zoveel leuke producten, die hier niet verkocht worden.

  Ik heb ook goede verhalen gehoord over MUJI. Ze hebben erg mooie opbergsystemen en andere items.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt kwijlen geblazen in MUJI! Moest me echt inhouden om niet de hele winkel leeg te kopen haha

   Verwijderen
 4. Heerlijke shoplog! Mooie producten heb je meegebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk om te lezen, heel gevarieerd! Vooral die opbergsystemen van Muji, ik kende ze nog niet, maar moet er eens over gaan denken er ook wat aan te schaffen!
  Ik heb één keer in Keulen geshopt, tijdens de vrije tijd van een schoolexcursie. Veel leuke winkels, maar helaas niet genoeg tijd om uitgebreid te gaan winkelen... :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog nooit in Keulen geweest, maar misschien later dit jaar nog. Het ligt volgens mij niet veel verder dan Düsseldorf.

   Verwijderen