20140804

TAGS | Let's Get Personal Tag


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag plaatste. Ik heb deze tag op meerdere blogs voorbij zien komen en dus leek het mij leuk om zelf deze tag te doen. Kijk mee naar mijn invulling van de Let's Get Personal Tag!

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Op dit moment luister ik naar 3FM! Hier luister ik de laatste maanden heel erg vaak naar en dat terwijl ik eigenlijk nooit naar de radio luisterde.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Ik heb al jaren het gevoel dat ik niet het type ben voor kinderen, dus ik zou denk ik kiezen voor geen kinderen. Kinderen zijn heel leuk, maar niet voor mij. Maar goed, dat is hoe ik er nu op mijn 25ste tegenover sta. Het zou zomaar kunnen dat ik ooit wel kinderen wil...
Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Als ik het vergelijk met een aantal vriendinnen dan besteedt ik zeker veel aandacht aan mijn uiterlijk. Ik denk dat je het teveel gaat noemen als je merkt dat je hele leven alleen nog maar om je uiterlijk draait en dat is zeker niet het geval. Maar met lades vol make-up en verzorgingsproducten ben ik relatief veel bezig met mijn uiterlijk. Op een gemiddelde dag ben ik niet lang met mijn uiterlijk bezig. Als ik naar mijn werk ga ben ik maximaal 45 minuten bezig met aankleden, opmaken, tanden poetsen en mijn spullen pakken. Valt best mee dacht ik zo!

Heb je ergens trek in op dit moment?
Nee, het is bijna bedtijd (al maakt mij dat nooit zoveel uit). Al zou ik een lekker koud glas water nu wel erg lekker vinden.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Als ik nerveus ben weet ik nooit wat ik met mijn handen moet doen, dus dan ga ik met mijn handen spelen en aan mijn nagels zetten en aan velletjes pulken. Ik kan ook erg luid worden als ik nerveus ben, bijvoorbeeld bij presentaties e.d. Dan praat ik harder dan ik door heb...

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Uhm nee niet echt geloof ik...


Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Oewww.... Heb je even? Ik eet zo ongeveer alles wat los en vast zit. Guilty pleasures zijn cupcakess, donuts, patat, pizza en een bezoekje aan de McDonalds op z'n tijd sla ik ook zeker niet af. Favoriet zijn dan kipnuggets met zoetzure saus! Ow en natuurlijk sushi, al is dat de gezondste optie van mijn guilty pleasures. Ik probeer mijn guilty pleasures wel tot een minimum te houden. Althans, sushi gun ik mijzelf wat vaker.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Ik weet mij wel een aantal situaties te bedenken waarin ik heel erg blij was geweest met een rewind knop! Het moment dat ik bijvoorbeeld koos voor een kappersopleiding op mijn 16e. Dat had ik liever niet gedaan. Of het moment dat ik mijn enkel brak op de eerste dag van mijn zonvakantie in Spanje toen ik 12 was. Maar alle situaties hebben zo zijn gevolgen. Als ik mijn kappersopleiding niet had gekozen was ik misschien daarna nooit naar de Havo en het Hbo gegaan en had ik bepaalde mensen niet leren kennen. Dus wellicht is het maar goed dat die knop niet echt bestaat. En van je fouten leer je en dat vormt je als wens. Nee, gelukkiger zou ik misschien niet worden van de rewind knop.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik denk best veel aan de toekomst. Ik ben echt een dromer en bedenk me altijd wat ik over een aantal weken, maanden of jaren allemaal wel niet doe. Soms ik dat niet goed aangezien je dan te weinig van het heden geniet.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Een Amstel Radler. Ik drink nooit bier, maar Radler (volgens mijn mannelijke vrienden geen echt bier) dat vind ik wel lekker.

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik denk een pessimist. Ik ben degene die mensen er altijd aan herinnert wat er ook nog allemaal mis kan gaan... Het ligt denk ik ook een beetje aan mijn bui. Om het positief te zien ben ik een realist ;).Wat doe je morgen?
Ik moet 's ochtends eerst werken van 6 uur 's ochtends tot 12 uur. Als het weer meezit trek ik mijn zwemkleding aan, handdoek en boek mee en dan fiets ik naar de Zevenhuizerplas!

Wat is je stemming op dit moment?
Neutraal? Kan je stemming neutraal zijn? Ik ben niet blij, boos of geïrriteerd of iets dergelijks. Ja, ik stem echt voor neutraal haha!

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen: