20140811

TRAVEL | Praag

      

Als jullie mij volgen op Twitter of Instagram dan wisten jullie het waarschijnlijk al... Ik ga naar Praag!
Mijn zus won een paar weken geleden een 4-daagse stedentrip naar Praag en ze vroeg mij mee. Vorig jaar wilden wij al heel graag naar Praag, maar kozen uiteindelijk voor Berlijn omdat het goedkoper was. Extra leuk dus dat mijn zus nu een reisje naar Praag won.

Aanstaande zaterdag om twee uur 's nachts vertrekken wij vanuit Utrecht met de bus richting Tsjechiƫ. Met de bus, dat lees je goed. Alsof ik na vier lange busreizen vorig jaar nog niet genoeg heb gehad stap ik dit jaar weer 12 uur in de bus. Je moet er wat voor over hebben denk ik dan maar.

Praag staat al jaren op mijn lijstje om te bezoeken. Mijn neef was er ooit geweest en na het zien van zijn foto's wilde ik niets liever dan naar Praag gaan. Tot nu toe kwam het er nooit van, maar nu dus eindelijk wel. Ik heb er super veel zin in. Mijn Popoutmap en een Capitool boekje heb ik al klaarliggen. Ik moet nog een beetje op zoek naar de must sees van Praag. Misschien hebben jullie wat tips voor mij? Wat moet ik echt gezien hebben in Praag?

Zoals jullie gewend zijn maak ik altijd super veel foto's op reis en dus zal er natuurlijk weer wanneer ik terug ben een Travel artikel komen voor foto's en ervaringen.

Hebben jullie tips voor mij? Ik lees ze graag in de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ik ben nog nooit in Praag geweest dus ik heb helaas geen tips, maar ik wens je wel heel veel plezier!!!

    BeantwoordenVerwijderen