20140901

PERSONAL | MY WEEK #35 2014


Na een week waarin ik in Praag was ziet afgelopen week er opeens een stuk minder spannend uit. De laatste week van augustus alweer! Waar gaat de tijd naartoe zeg!

Mocht je de My Week posts niet kennen, iedere week komt er een post online waarin ik in categorieën de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Dit zijn categorieën die je kunt verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Guilty Pleasure en Geobsedeerd door...

Gedronken


Vorige week dinsdag ging ik met vrienden naar de Sneak Preview van Pathé. Voordat de Sneak begon dronken wij nog even een cocktail bij Breakaway Cafè!
Met mijn liefste nichtje Lisa ging ik naar Amsterdam en tja, daar hoort trakteren op Starbucks bij!

Gedaan
     

Zoals je zag was ik vorige week in Amsterdam. Ik probeer ieder jaar een paar keer te gaan, maar voor mijn nichtje was het echt de eerste keer dat ze het centrum van Amsterdam zag. Ik probeerde haar een kleine tour te geven. Van Centraal naar de Dam, de Kalverstraat in richting het Spui, door naar de Heiligeweg. Daarna naar de bloemenmarkt, Prinsen- en Keizersgracht, Leidsestraat, Leidseplein, Museumplein, Vondelpark en weer helemaal terug!
Volgens mij vond ze het erg leuk en zeker voor herhaling waard.


Ik kreeg lekker op het laatste moment te horen dat ik morgen naar mijn BHV herhaling moet. Snel weer mijn theorie halen, 93% yeah!, en morgen weer reanimeren en brandjes blussen.


Chillen op zondag met Youtube video's! Mijn favoriete manier om de zondag door te komen.

Gegeten

Mijn nichtje was voor het eerst in Amsterdam en het leek mij leuk om haar dan ook maar gelijk mee te nemen naar Sumo om sushi te eten! Heerlijk. Sushi blijft toch wel één van mijn favoriete dingen om te eten.

     

Sinds zondag slaap ik een paar nachtjes in het huisje van mijn beste vriendin. Ik besloot zondag voor het eerst zelf risotto te maken. Best goed gelukt, maar hij had iets natter gemogen. Het was wel behoorlijk vullend, perfect voor mij aangezien ik soms een soort bodemloos vat lijk haha!

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Leuk artikel met al die categorieën! Welke film werd er gedraaid bij de Sneak Preview?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het was Sin City 2. Niet helemaal mijn ding helaas, maar ben wel gebleven en de film gekeken.

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! =D Ziet eruit als een heerlijke tijd.

  BeantwoordenVerwijderen