20140912

TAGS | BLOGGERSLIFE TAG

Mijn oude headers

Hoe lang blog je al?
Pfoe, dat is toch al een behoorlijke tijd. Vroeger toen bloggen alleen nog een online dagboek was en waar je niemand over vertelde had ik al een blog. Ik geloof dat ik een jaar of 15 was, dus ik blog al 10 jaar! Super lang al eigenlijk. Maar als ik kijk naar het moment dat ik wat serieuzer ging bloggen was dat in 2008 toen ik startte met deed.web-log.nl en het is al bijna drie jaar geleden dat ik overstapte naar de naam Deborahschrijft. Dus ik zou zeggen dat ik dit jaar 6 jaar echt blog.

Wat vind je het leukst aan bloggen?
Wat is er niet leuk aan bloggen? Voor mij is het bijna vanzelfsprekend om te bloggen en ik zou het ontzettend missen als ik het niet zou kunnen doen. Ik vind mezelf niet super creatief, maar in mijn blog kan ik wel dat beetje creativiteit wat ik heb kwijt. Ik vind het leuk om met jullie te delen waar ik graag naar luister, kijk, doe en welke producten ik heel erg graag gebruik.

Jullie reacties maken het nog veel leuker om te doen. Het is fijn om te zien dat jullie iets blijkbaar leuk genoeg vinden om erop te reageren. Super tof!Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Ik heb nog weleens periodes dat ik het zo druk heb dat mijn hoofd niet creatief genoeg meer is om een artikel te produceren voor jullie. Zo'n periode duurt soms langer dan de andere keer, maar het is elke keer weer super frustrerend omdat ik jullie niet teleur wil stellen.
Verder kan ik mij eigenlijk niets bedenken wat niet leuk is aan bloggen.


Welk product vind je het leukst om te fotograferen?
Met een heel mooi oogschaduw palette maak je mij heel blij. Een palette is vaak vanuit meerder hoeken mooi te fotograferen, er zitten vaak mooie kleuren in die de foto mooi maken en ik probeer soms een beetje met de achtergrond te spelen.
Nagellak swatches fotografeer ik ook wel graag trouwens.

Welk product vind je het minst leuk om te fotograferen?
Eigenlijk alles wat in potlood vorm is. Eyeliners, mascara's en sommige kwasten zijn ook echt een ramp. Het rolt weg, het is te lang en ik krijg het nooit echt voor elkaar om het mooi op de foto te krijgen.

Heb je je layout zelf gemaakt en ben je er blij mee?
Ik heb een bestaande Blogger layout, Sjabloon Simple geloof ik, maar de kleuren en het lettertype heb ik zelf gekozen. Mijn header heb ik wel helemaal zelf ontworpen in Photoshop. Mijn header kan wel weer een nieuwe foto van mij gebruiken, maar dan moet ik even een fotoshoot inlassen!

Even mijn mobiele nummer weggehaald...

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?
Jazeker en nog zelfgemaakt ook! Ik heb eigenlijk het ontwerp van mijn header genomen voor mijn visitekaartjes. Stiekem ben ik er wel een beetje trots op.

Wat voor camera gebruik je?
Voor de meeste artikelen gebruik ik mijn Samsung WB200F die ik dit jaar kocht. Voor mijn My Week artikelen gebruik ik meestal de foto's die ik met mijn telefoon maak, dat is een Samsung Galaxy S Advance.

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?
Dat zijn er inmiddels toch wel een hoop. Ik kende Wendy en Sabine al, net als mijn oud collega Gwendelien! Tijdens de Grazia Beautyblogger Masterclass ontmoette ik er veel zoals Luana, AngelaDagmar (haar blog is echt awesome!), Lotte en Jacky onder andere, misschien vergeet ik er een paar... Tijdens die dag ontmoette ik ook twee grote bloggers, Mascha van Beautygloss.nl en Serena van Beautylab.nl.

Maar mijn favoriete bloggers heb ik denk ik wel in maart dit jaar ontmoet... Willemijn en Martine van Livelifegorgeous.nl! In maart werd ik uitgekozen om naar Groningen te komen voor hun Meet&Shop. Ik vind hun blog top, maar  vooral de meiden zelf zijn echt super lief en leuk.


Naar hoeveel events ben je geweest?
Tot nu toe ben ik nog maar naar één event voor mijn blog geweest en dat was de Hema Pressday Spring/Summer 2014! Ik zou graag naar meer events willen gaan, maar ik durf mij nog nergens aan te melden...
Wel was ik dus naar de Grazia Beautybloggers Masterclass geweest, maar daarvoor heb ik zelf betaald.

Hoeveel artikelen staan er al online?
Het waren er meer, maar toen ik overging naar mijn .nl domein heb ik veel artikelen verwijderd. De teller staat inmiddels op 762 artikelen! Mocht je het leuk vinden, in de zijbalk staat een archief waarin je al mijn artikelen op maand en jaar terug kunt vinden.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?
Dat verschilt heel erg! Soms krijg ik geen reacties, maar soms opeens 10 of 15 en dat is voor mijn blog best een hoop. Meestal ligt het ergens rond de 4 reacties. Misschien lezen jullie alleen maar mijn artikelen, maar ik zou het super tof vinden als je een keertje hallo komt zeggen!

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?
Ik heb een Youtube account, maar ik maak eigenlijk geen filmpjes. Er staan drie video's op mijn kanaal, die nu gewoon Deborah Dekker heet. Twee video's van mijn tripje naar Londen in 2011 en één tag video, de 50 Things In My Room tag. Ik schaam mij lichtelijk voor deze video, maar hier kunnen jullie de video vinden inclusief fantastisch acteer werk hahaha!

Dat was de tag! Ik weet eerlijk gezegd niet meer waar ik hem zien heb, maar veel bloggers hebben de tag geloof ik gedaan. Wil jij hem ook doen? Dan tag ik jou bij deze!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten