20141017

LIFESTYLE | FALL FASHION MUSTHAVES


De ‘R’ zit in de maand… Het is dus officieel herfst, ok√© de temperatuur is nog behoorlijk hoog voor de tijd van het jaar, tijd voor een warmere garderobe. Stiekem vind ik de herfst veel fijner qua kleding dan de zomer. Geef mij maar lekker cosy kleding! Ik deel met jullie mijn fall fashion musthaves.Een heerlijk warme badjas is voor mij zeker een musthave in het najaar. Ik ben geen grote koukleum, maar in de ochtend heb ik wel snel last van de kou. Je komt nou eenmaal je warme bedje uit. Op de webshop van Esprit staan een aantal mooie exemplaren die je heerlijk warm houden als je je bed uitkomt of als je onder de douche vandaan komt. Natuurlijk ook een goede optie als lazy sunday outfit! Vooral de kimono style badjassen van de webshop zien er heel mooi uit. Thuis moet je er natuurlijk ook leuk bijlopen, zelfs als het om je badjas gaat!

Zodra het kouder wordt buiten grijp ik al snel naar een sjaal! Een sjaal houdt je lekker warm en maakt jouw outfit helemaal compleet. Persoonlijk draag ik graag sjaals die extra breed en lang zijn. Ze zitten dan veel fijner en kunnen ook nog eens als kleedje gebruikt worden als je het heel koud krijgt. Mijn favoriete sjaals komen bij Pieces vandaan.

Zoals ik al zei ben ik geen grote koukleum, maar als het echt koud en winderig is zeg ik geen nee tegen een lekkere trui. Voor mijn geen wollige dikke truien, maar ik draag graag wat dunnere oversized truien met mouwen die net te ver over je handen vallen en goed je kont bedekken. Ja, ik ga voor comfort over fashion en dat maakt mij helemaal niets uit.

Tegen een lekker paar warme sloffen om in te bankhangen zeg ik natuurlijk ook geen nee.

Wat dragen jullie graag tijdens de herfst? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten