20141008

LOVE | FAVORITES SEPTEMBER 2014


Het is eventjes stil geweest rondom mijn favorieten. Sinds de laatste favorieten van de maand juli heb ik weinig nieuwe producten ontdekt en sloeg ik de favorieten van augustus over. Gelukkig is daar dan september waarin ik gelukkig weer nieuwe producten kocht. Naast beauty favorieten heb ik ook nog een paar random lifestyle favorieten voor jullie. Let's Go!

Bij The Body Shop kocht ik een mini bodybutter van de nieuwe Argan olie lijn. Hij ruikt zo lekker! Heerlijk om je mee in te smeren na het douchen of gewoon zomaar als je lekker wilt ruiken.
Mijn all time favorite nagellak van de afgelopen tijd is OPI Don't Bossa Nova Me Around. Als ik nagellak droeg de afgelopen twee maanden dan was het 90% van de tijd deze prachtige lak. Ik maakte er een Nail Of The Day van, dus als je swatches wilt zien klik hier.


In de drogisterij kocht ik een aantal van de nieuwe Catrice producten. In het centrum van Rotterdam is een Kruidvat filiaal met een groot Catrice schap! Mijn favorieten tot nu toen zijn de Instant Eye Brightener met Hyaluron en de Eye Brow Fixing Gel. De Eye Brightener geeft een subtiel glansje waardoor je er wakker uitziet en de Eye Brow Fixing Gel doet waar hij voor bedoeld is, de wenkbrauwen op hun plaats houden.

Mijn nieuwe dagelijkse mascara is de Wonder'Full mascara van Rimmel. In de mascara zit argan olie en zou hierdoor de wimpers moeten voeden en verzachten. Dat kan ik best gebruiken in afwisseling met mijn waterproof mascara's die vaak iets minder lief zijn voor je wimpers omdat je de mascara eraf moet schrobben aan het eind van de dag. Het effect van de mascara is er mooi en ik krijg er zeker volle wimpers van. En daarnaast is de verpakking heel erg mooi. Tja, het oog wilt ook wat!


Random favorites time! Op internet zag ik bijzonder vaak Keith Brymer Jones mokken voorbij komen. Ik werd verliefd en kocht mijn eigen mok bij de Bijenkorf. In de winkel spotte ik alleen deze Love mok, maar inmiddels is de Good Morning mok besteld.


Bijna tweeënhalf jaar geleden las ik het boek The Maze Runner en vond het een geweldig boek. Ik kocht de rest van de trilogie en las ook nog eens het tweede boek dit jaar uit. Je snapt dat ik onwijs enthousiast werd van het nieuws dat er een film uit zou komen! Twee weken geleden ging ik op zaterdag naar de film. Wat een goede boek verfilming! Er miste hier en daar wat details, maar ik moet zeggen dat de film echt goed is. 's Avonds zag ik de film nog een keer omdat mijn nichtje zo graag wilde!
Ik denk dat ik een boek/filmreview over The Maze Runner ga schrijven. Die komt er dus nog aan!


Mijn grootste favoriet van september en augustus is mijn Pathé Unlimited pas! In augustus kocht ik met mijn ING rentepunten een Unlimited pas die vier maanden geldig is voor maar 40,00 euro. Dat is dus een tientje per maand. Mijn doel was om iedere week naar de bioscoop te gaan en dat is zeker gelukt. Ik heb hem nu 8 weken en ben al naar twaalf films geweest. Het bevalt mij heel erg goed zo'n pas.

Wat zijn jullie favorieten van september? Laat het weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: