20141021

PERSONAL | MY WEEK #40 T/M #42 2014


Jeetje, als je even niet oplet vliegen de weken zo voorbij! Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn leven van de afgelopen drie weken. Wisten jullie trouwens dat ik ontzettend actief ben ik Instagram? Via @Deborahschrijft zie je eigenlijk al de sneak preview op de My Week artikelen ;) hihi!

Gedaan | Efteling & nog een keer Efteling!

Oké in de vorige My Week deed ik net alsof september al was afgelopen, maar stiekem waren er nog twee dagen van de maand over. Op dinsdag 30 september ging ik met mijn collega's van het theater naar de Efteling. Normaal ga ik nooit op een doordeweekse dag. Ik genoot van het feit dat wachtrijen ontbraken en je praktisch gelijk de attractie in kon! Volgens mij ben ik de meeste attracties wel in geweest. De eerste attractie was de Piranha en daar had ik de hele dag last van, want mijn schoenen waren zeiknat en één kant van mijn broek ook.
We gingen zelfs, tja je moet wel als theater liefhebbers, naar Raveleijn. Misschien niet zo'n goed idee, want dat was niet bepaald sterk geacteerd. De paarden waren wel leuk! 
Na de Efteling reden we terug naar Vlaardingen voor een barbeque in het theater.En een kleine twee weken later ging ik weer naar de Efteling! Dit keer met mijn ouders, mijn zus, neefje en nichtje. Een familie uitje dus! Helaas viel het uitje letterlijk in het water... Het regende! Gelukkig konden we ook nog de overdekte attracties in zoals Droomvlucht, Vogelrok en de Fata Morgana.

Gezien | Markthal & opening H&M Flagshipstore

Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik van mijn stad Rotterdam houd. Deze maand opende de Markthal eindelijk haar deuren! Twee dagen na de opening bezocht ik de Markthal zelf. Als je benieuwd bent dan kun je mijn artikel lezen die ik erover schreef.


Dan blijven we nog eventjes in Rotterdam... Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij de persopening van de grootste H&M van Europa, de nieuwe Flagshipstore in de koopgoot! Dit filiaal van H&M is mijn vaste H&M waar ik graag kom, dus het was ontzettend leuk om nu deze mega winkel te zien. Ook hier schreef ik een artikel over waarin je een sfeerimpressie van de avond en de winkel krijgt.

Gedaan | Lunchen, shoppen en terrasje pakken

De zondag na de Efteling was het bijzonder lekker weer. Mijn vrienden en ik besloten dan ook om lekker te lunchen in de stad. Bij Bagels&Beans op de Binnenrotte genoten we allemaal van... Ja, bagels! Daarna doken we wat winkels in en omdat het gewoon kon liepen we naar de Nieuwe Binnenweg om op het terras van Stalles nog wat te drinken.
Ook afgelopen zondag was ik weer in de stad met vrienden. Helaas wat minder terras vriendelijk weer, dus hebben wij binnen lekker drankjes gedronken. Ik kan wel wennen aan dit soort zondagen.

Gewerkt | Afstudeervoorstel

Naast mijn werk bij de AH To Go had ik op vrijdag 11 oktober de deadline voor mijn afstudeervoorstel. Het is al die tijd nog steeds niet goedgekeurd en dan mag ik nog niet beginnen met afstuderen. Fingers crossed dat het nu wel lukt!


Sinds afgelopen vrijdag werk ik weer op kantoor in de Stadsgehoorzaal! Ik had sinds eind mei een zomerbreak, maar inmiddels zal ik weer iedere week op kantoor te vinden zijn. Stiekem heb ik het kantoor werk wel een beetje gemist.

Gezien | Erasmusbrug & De Rotterdam at night en War Horse
     

Afgelopen donderdag ging ik naar de theatervoorstelling War Horse in het Nieuwe Luxor Theater. Ik moest van tevoren mijn kaart ophalen en had vervolgens nog een hoop tijd te doden voordat de voorstelling zou beginnen. Omdat het al donker begon te worden leek het mij leuk om De Rotterdam vanaf de Erasmusbrug te bekijken. Uiteindelijk ben ik de gehele brug op en neer gelopen. Wel onder begeleiding van een prachtig uitzicht, dat dan weer wel.

War Horse vond ik een prachtige voorstelling. Ik heb de film gezien en het verhaal kwam in de voorstelling goed naar voren. Misschien net iets teveel humor, maar als alles depressief/zwaar is, is het wel een hele lange zit. De 'paarden' zagen er ontzettend goed uit. Ze zijn zo goed gemaakt!

Dat waren alweer mijn drie volgepropte weken van oktober! Nog twee weekjes te gaan en dan is het zelfs alweer november... Wat gaat het jaar opeens super snel.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten