20141102

PERSONAL | HAPPY SUNDAY!

Happy sunday!! Ik hoop dat jullie genieten van deze heerlijke zondagochtend in november. Ik weet dat ik eventjes afwezig ben geweest, maar ik had het druk en totaal geen inspiratie voor posts...

Langzaam ga ik weer bloggen, ondanks dat ik het nog steeds erg druk heb. Afgelopen vrijdag hoorde ik namelijk dat ik, na 256485953 pogingen, eindelijk mag beginnen met afstuderen!!! Eigenlijk had ik meer dan een jaar geleden al afgestudeerd moeten zijn, maar mijn voorstellen werden telkens afgekeurd. Ik kreeg de ondersteuning niet van school die ik zocht en bleef het min of meer op eigen houtje proberen. Nu is het eindelijk gelukt! Eindelijk heb ik een echt eindpunt, een einddatum, om naar uit te kijken. Als alles helemaal goed gaat, knock on wood, dan studeer ik hopelijk in maart volgend jaar af. Heerlijk om nu de finish in zicht te krijgen.

Er gaat veel tijd zitten in het afstuderen, maar daarnaast werk ik zowel in het theater als bij de Ah To Go. De feestdagen komen eraan en ik probeer nog ergens iets van een sociaal leven te hebben. Ik weet dat ik de laatste tijd geen regelmatige blogger ben geweest, maar ik post liever geen artikel dan een post die ik razendsnel en zonder liefde geschreven heb.

Misschien merken jullie ook langzaam een verschil in het soort posts dat ik plaats. Ik plaats steeds minder beauty artikelen. Dit wil niet zeggen dat ik beauty niet meer leuk vind en er nooit meer iets over zal plaatsen, maar ik koop de laatste tijd minder make-up en ik heb de inspiratie niet meer voor artikelen hierover. Er zijn zoveel bloggers die hier veel beter in zijn. No worries, ik zal nog steeds mijn maandelijkse favorieten met jullie delen als ik deze heb. Sporadisch zullen er ook nog weleens reviews of nagellak swatches online komen. Wanneer jullie deze zien kunnen jullie er vanuit gaan dat het producten zijn waar ik echt heel blij mee ben.

De posts die wel regelmatig op mijn blog te lezen zijn, ook in de toekomst, zijn persoonlijke en lifestyle posts. Ik hoop dat jullie deze artikelen kunnen waarderen. Ik schrijf ze met veel plezier voor jullie en dat ik hopelijk ook aan de kwaliteit van de artikelen te zien.
Graag hoor ik van jullie wat jullie graag hier op Deborahschrijft lezen! Schrijven doe ik namelijk niet meer alleen voor mijzelf, maar ook voor jullie.

Mochten jullie het leuk vinden om dagelijks iets van mij te zien dan zijn jullie van harte welkom op mijn Instagram pagina! Hier ben ik zeer actief op en post daar vrijwel dagelijks foto's op. Op Instagram kun je mij uiteraard vinden onder de naam Deborahschrijft.

Hopelijk kunnen jullie mijn spontane persoonlijke blogpost een beetje waarderen en begrijpen jullie nu de situatie een beetje beter. Fijne zondag verder!

Liefs,
Deborah!

2 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen. Ik ben ook telkens meer bezig met lifestyle posts, om m'n blog iets persoonlijker te maken, dus ik vind het ook erg leuk om die te lezen. En het gaat er vooral om dat wat JIJ post, dat JIJ dat leuk vindt! Dus minder beauty en meer lifestyle moet je dan ook zeker doen. Succes ermee :) Ik vind het ook leuker om iets te lezen/zien van iemand als ik weet dat diegene hier helemaal achter staat. En niemand is 100% tevreden met z'n blog, dus probeer jezelf niet te vergelijken met andere bloggers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie!
   Je hebt een leuke blog trouwens, heb even een kijkje genomen :D

   Verwijderen