20150115

BEAUTY | EMPTIES JANUARI 2015


Mijn laatste Empties bevat de lege producten van de maand augustus. Een behoorlijke tijd geleden alweer. In november en december maakte ik toevallig foto's van mijn Empties, maar de blogpost plaatste ik niet. Nu had ik alweer een hoop lege flesjes liggen. Ik vond het tijd om jullie ALLE Empties van de afgelopen drie maanden te laten zien.

Zoals jullie kunnen zien maakte ik veel op in november en december! Wel 31 producten waren helemaal leeg, Shampoo, douchegel, eyeliners en een aantal make-up items gingen in korte tijd op.
Sinds ik bewuster bezig ben met het opmaken van mijn stash, lijkt het allemaal opeens zo snel op te gaan. Het geeft mij zoveel voldoening om de producten die ik heb ook eindelijk eens te gebruiken.


Sinds half december tot nu bleef ik producten opmaken (per ongeluk staat de Lush shampoo er nog een keer op, maar die had ik bewaard om terug naar Lush te brengen voor recycling). Het ging opeens weer zo hard, uiteindelijk gingen er 10 producten op.

Zo waren er twee parfums die bijna op waren. Voor de feestdagen was er veel parfum in de aanbieding, maar ik sprak met mezelf of dat ik dat pas mocht kopen wanneer ik de twee flesjes op maakte en dat is gelukt! Nu is er nog één flesje die het einde in zicht heeft, dus tot dat die op is mag ik mijn nieuwe flesjes nog niet gebruiken.

Het merendeel van de producten op de foto's zijn producten die ik al lang gebruik of meerdere malen heb gebruikt. Veel favorieten in deze Empties post! Van Lady Million staat er dus al een nieuwe fles klaar, net als van het Katy Perry parfum, de Moroccon Argan Oil shampoo, Impuls deodorant en de Skin Science Cleansing Oil. Wat ik echt aan wil schaffen is een nieuwe Lush shampoo, Lady Speed Stick (maar eerst moet mijn andere Speed Stick opgemaakt worden), OPI Basecoat, Batiste droogshampoo en de Neutrogena tonic.

Hebben jullie de afgelopen tijd veel opgemaakt? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

8 opmerkingen:

 1. Oh die I Love Juicy ruikt zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb afgelopen 2 maand 5 parfums opgemaakt. Had een nieuwe gekocht ook die van Katy Perry maar die mocht ik ook pas gebruiken als ik de rest op had. En nog wel meer producten, staat wel artikel online van op mijn blog sunshinebyson.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 5 parfums! Dat is heel veel, je had zeker allemaal kleine beetjes over?

   Verwijderen
 3. Zelf heb ik ook een droogschampoo opgemaakt, eentje van de Etos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien en wat veel!! Ik probeer maandelijks te schrijven over de producten die ik heb opgemaakt. Dit is mijn laatste post: http://lovelacquer.nl/2014/12/opgemaakt-december-2014/.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne producten allemaal zeg! Die Batiste droogshampoo gebruik ik ook erg veel, en die Impulse bodymists heb ik ook, daar ben ik alleen iets minder enthousiast over. Goed bezig ook om je te richten op wat je allemaal al hebt, en om die producten ook echt te gebruiken! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Op een gegeven moment spaar je zoveel producten op dat je ze ook eens moet gaan gebruiken. Ik heb nog een behoorlijk volle lade, maar ik kom er vanzelf wel.

   Verwijderen