20150203

PERSONAL | AFSTUDEREN!

Wat gaat de tijd snel! Het afstuderen komt steeds een stukje dichterbij... Op 23 maart lever ik mijn scriptie in en nu ben ik volop bezig met mijn theoretisch kader en enquête. Mijn dagen staan volop in het teken van mijn scriptie de laatste tijd. Vorig weekend heb ik voor het eerst geënquêteerd tijdens een voorstelling van Jandino Asporaat en probeer nu zoveel mensen zover te krijgen om de enquête in te vullen. Ik vroeg mij af of jullie mij met mijn enquête misschien een handje kunnen en willen helpen!


Voor het theater de Stadsgehoorzaal Vlaardingen wil meer te weten komen over de vrijetijdsbesteding en het mediagedrag van jongvolwassenen (20-35 jaar) om hen tegemoet te komen in hun wensen en behoeften. 
Ik zou het echt super tof vinden als je mij helpt door mijn enquête in te vullen. De enquête duurt slecht 3 minuutjes en is helemaal anoniem.
Klik HIER om naar de enquête te gaan!

Onder de deelnemers van de enquête verloot de Stadsgehoorzaal zelfs twee 
vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze (uitverkochte voorstellingen uitgezonderd).
Alvast heel erg bedankt!
Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: