20150630

PERSONAL | WHAT'S BEEN GOING ON? AFSTUDEREN, AFSCHEID EN TATTOO!

Hebben jullie mij een beetje gemist? Ik jullie wel hoor! Het is namelijk een flink aantal maanden geleden dat ik van mij heb laten horen. Where do I begin?Bij het afstuderen dan maar. Daar kan ik redelijk kort over zijn, afgestudeerd ben ik nog steeds niet. tot half maart werkte in keihard aan mijn scriptie. Mijn scriptie was bijna af, toen ik te horen kreeg dat ik wegens het missen van twee studiepunten mijn scriptie niet mocht inleveren. Als ik mijn scriptie onder voorbehoud wilde inleveren, moest ik toestemming aan de examencommissie vragen en daar was het al te laat voor. En toen lag mijn scriptiewerk opeens twee maanden stil. Ik had de motivatie niet meer om er verder aan te werken. Uiteindelijk moest ik eind mei/begin juni nog even aan het werk om mijn scriptie op 8 juni onder voorbehoud in te leveren (en trots dat ik was dat mijn scriptie af was!!), maar die twee studiepunten mis ik nog steeds. Mijn scriptie is sowieso doorgeschoven naar de augustus ronde. Ik ben nu bezig om die alsnog binnen te halen, want als dat niet lukt wordt mijn scriptie ook niet in augustus nagekeken. Echt een ruk situatie, maar ik kan er niet veel meer aan doen. Het is zo jammer dat deze laatste loodjes zo ontzettend lang duren!

De afgelopen periode stond ook in het teken van het afscheid van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Zoals jullie misschien wel weten is de Stadsgehoorzaal het theater waar ik stage liep, werkte als junior marketeer en het theater waar ik mijn afstudeeronderzoek deed. Het theater in Vlaardingen stopt niet, maar de BV (en de mensen die daarbij horen) stopt per 1 augustus. Al maanden wisten wij dat dit moment eraan zat te komen, maar nu het einde er echt is, valt het best zwaar. Gelukkig kan ik terugkijken op 3,5 fantastische jaren in de Stadsgehoorzaal. Nooit ging ik er met tegenzin naartoe en dat op zich is heel speciaal. Zo leuk vond ik mijn werk daar! Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mezelf te ontwikkelen in dit geweldige theater. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Stiekem ben ik bezig met jobhunting. Marketing, Social Media en Theater zijn de keywords waarop ik let in een vacature.

What else to report... Degenen die mij op Instagram volgen weten het al, ik heb mijn allereerste tattoo laten zetten! Ruim twee weken na mijn verjaardag in mei (OMG jongens, ik ben nu 26...) besloot ik voor mijn eerste tattoo te gaan. Een beetje impulsief, omdat het niet gepland was, maar ik wil al jaren een tattoo, dus ik heb er goed over nagedacht. Het is een infinity (lemniscaat) teken geworden. Ik vind het een heel mooi symbool, maar daarnaast zit er voor mij ook een betekenis aan vast. Voor mij staat het voor de liefde die ik voor belangrijke mensen in mijn leven voel en dat je ondanks alle ups en downs in het leven altijd in jezelf moet blijven geloven en van jezelf moet houden.
Ik heb de tattoo nu een maand en ben er nog steeds erg blij mee!

Tja, hoe zit het nu met bloggen? Ik ga het weer oppakken, maar ik ga niet met jullie afspreken dat ik een bepaalde hoeveelheid per week of per maand ga posten. Zodra ik iets leuks te posten heb, dan zien jullie dat vanzelf (Thank god for Bloglovin') op de blog verschijnen. Ik merk dat ik de verplichting van iedere dag posten niks vind. Er zijn zoveel blogs die dat (heel erg goed) doen, maar ik wil mij niet verplicht voelen om te bloggen. Ik vond het door de drukte met mijn scriptie niet meer leuk om thuis ook nog eens achter de computer te kruipen en maar wat te schrijven zodat er maar wat online kwam. Dat voelde voor mij niet goed. Nu ik wat meer rust in mijn hoofd heb en tijd heb om mij te focussen op dat wat ik leuk vind, kan ik hopelijk weer genieten van het bloggen.

Volgens mij was dat alles wat ik wilde melden! Hopelijk vinden jullie het leuk dat ik het bloggen weer op ga pakken. Ik heb er in ieder geval al heel erg veel zin in.

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Fijn om je weer terug op het web te zien! En wat ontzettend balen van die twee studiepunten zeg ik duim voor je dat dat snel goed komt! En ik vind je tattoo mooi, infinity teken is een erg mooi symbool. Groetjes Desirée

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie tattoo, ook mooi subtiel :) Ik heb er nu twee en die zijn wel een stuk groter haha xD
  Het staat je echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf zeg dat je hem gewoon hebt laten zetten. Leuk om weer iets van je te lezen 😊

  BeantwoordenVerwijderen