20151104

EVENT | PERSOPENING H&M BONNETERIE DEN HAAG

Vorig jaar mocht ik nog bij de opening aanwezig zijn van de H&M flagshipstore in Rotterdam. Onlangs kreeg ik een mail van H&M of ik ook aanwezig wilde zijn bij de opening van de nieuwe H&M in Den Haag. Daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken. Gisteren was het tijd voor de opening en ik laat je zien hoe het was!

Het nieuwe H&M filiaal in Den Haag is gevestigd in het historische pand van Maison de Bonneterie aan de Gravenstraat. H&M Bonneterie opent aanstaande maandag 9 november om 9:00 uur voor het publiek, maar gisteren was het tijd voor het openingsfeestje van deze flagshipstore. Niet te vergeten dat gisteren ook het moment was om als eerste te shoppen van de Balmain X H&M collectie! Morgen, donderdag 5 november, opent H&M Bonneterie haar deuren om 9:00 uur al even voor de verkoop van de Balmain collectie!


Met een glaasje champagne in de ene hand en mijn telefoon in de andere heb ik de winkel ontdekt.
De winkel ziet er werkelijk prachtig uit! Hoge plafonds en middenin de winkel kun je vanaf iedere verdieping de indrukwekkende glazen koepel bekijken. De oude details zoals het trappenhuis, de balustrades, pilaren en sierlijsten zijn behouden en geven de winkel allure. H&M Bonneterie heeft een grote Beauty- en Home afdeling. De nieuwe winkel is groots opgezet en er is genoeg ruimte om heerlijk te shoppen.De opening was erg leuk en er waren een hoop mensen aanwezig. Zo spotte ik de gloednieuwe winnares Loiza van Hollands Next Top Model samen met Fred van Leer, maar ik vond het vooral leuk om Anna Nooshin te ontmoeten bij de opening. Erg leuk was trouwens de Instamatiq printer die aanwezig was op het event. Alle Instagram foto's met de hashtag #HMBonneterie werden ter plekke op een magneet geprint. Zo leuk! Heb je gelijk een aandenken aan het event.
Na het officiƫle openingsmoment was het tijd om gezellig te socializen, maar voor de meesten was het tijd om een item van de Balmain collectie te bemachtigen. Voor een vriendin heb ik ook nog een mooi item weten te bemachtigen, al was het niet het item waar ze eigenlijk naar op zoek was. Binnen een minuut was het grootste deel van de collectie al weg. Toch heb ik even een blik op een aantal items kunnen werpen en de collectie ziet er werkelijk geweldig uit!

Al met al vond ik het weer een leuk event om bij aanwezig te zijn. Bedankt H&M voor de uitnodiging! Ook bedankt voor de prachtige kaars die ik meekreeg als presentje. H&M Bonneterie in Den Haag is zeker een bezoekje waard mocht je er in de buurt zijn.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen: