20160413

BEAUTY | SHOPLOG FEELUNIQUE, KIKO & DOUGLAS


Sinds ik meer bezig ben met het declutteren van mijn leven, shop ik ook een stuk minder. Maar ik blijf een meisje die van beauty houdt, dus af en toe moet ik de economie steunen en wat fijne beautyproducten kopen. Laatst deed ik een bestelling bij Feelunique.com en maakte ik gebruik van een aanbieding bij Douglas.Mijn favoriete lippenbalsem was op en ik kon niet meer zonder. De Nuxe RĂªve de Miel lippenbalsem is helaas niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Op de website Feelunique.com spotte ik hem en moest toen wel een bestelling plaatsen. Ik besloot gelijk een paar andere producten te bestellen. Zo wilde ik al een tijdje nieuwe droogshampoo's testen. Ik heb veel goeds gehoord over het merk CoLab, dus ik bestelde twee mini droogshampoo's van het merk. Toen kwam ik het merk Phillip Kingsley tegen, ook een merk waar ik veel over heb gehoord. Ik kocht een mini droogshampoo en besloot het Stimlating Scalp Mask te bestellen. Dit hoofdhuid masker schijnt de conditie van de hoofdhuid en haar te verbeteren. Heb het nog niet getest, maar ik ben erg benieuwd! Als laatste bestelde ik van La Roche-Posay het zeer bekende Serozinc spray. Deze spray zou de huid voorbereiden op hydratatie, dus je gebruikt dit voordat je een moisturizer aanbrengt. Tot nu toe heb ik het een paar keer gebruikt en heb nog niet heel veel verschil gemerkt, maar wie weet komt dit nog.

Bij Kiko kocht ik een nieuwe wimperkruller, want mijn oude was aan vervanging toe. Jezus, dat had ik veel eerder moeten doen. Wat is dit een fijne wimperkruller! Ik merk echt dat er een goede krul in mijn wimpers komt. Love it!!

En als laatste kocht ik mij Douglas twee producten. Eindelijk kocht ik de fullsize They're Real mascara van Benefit. Ik gebruikte al veel te lang een tester van deze mascara en deze was nu wel echt klaar voor de prullenbak. Douglas had een goede aanbieding en ik had een nieuw parfum nodig, nou ja nodig.. hij was op en kan niet zonder dit parfum, dus ik kocht een 50ml fles van YSL Black Opium! Dit parfum heb ik dit najaar toegevoegd aan mijn bescheiden parfum stash en ik kan niet meer zonder!

Tot zover mijn kleine beauty shoplog. Het is heel lang geleden dat ik er eentje deed, maar ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn geshopte beautyproducten te zien.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten