20160402

LIFESTYLE | 5X MANNEN DIE JE ONTMOET VIA ONLINE DATINGBron: Picjumbo.com Viktor Hanacek

Laatst schreef ik in een artikel dat ik sinds een paar maanden aan het online daten ben. In die paar maanden heb ik veel profielen van mannen geliked, om eerlijk te zijn heb ik er meer NIET geliked dan wel natuurlijk, en heb ik ook zeker met een aantal mannen contact gelegd. Hier is mij echt wat in opgevallen. Er zijn een aantal typen mannen die je "ontmoet" op een datingwebsite of dating app. Het leek mij wel grappig om deze typen te omschrijven voor jullie. Misschien herkennen jullie er een paar. En ter informatie, neem het artikel met een korreltje zout.


DE 'IK WIL GELIJK HET BED INDUIKEN' MAN

Deze man staat denk ik wel op nummer één! Als jij je gaat wagen aan online dating, houd er rekening mee dat je deze man gaat tegenkomen. Ongeacht hoe streng jouw selectie is, deze man gaat er tussen zitten. Soms is deze man vanaf het eerste bericht bezig jou in bed te krijgen, maar soms duurt het een dag (of twee..) voordat hij om pikante foto's gaat vragen. Het zijn vaak smooth talkers en hebben dit trucje waarschijnlijk al vaker ingezet. Deze man maakt veel seksuele opmerkingen, ongeacht het gespreksonderwerp.

DE 'IK OVERLAAD JE MET DUIZEND COMPLIMENTEN' MAN

Persoonlijk wordt ik een beetje ongemakkelijk van deze mannen. Misschien omdat ik het niet gewend ben om veel complimenten te krijgen, maar als ik om de vijf minuten een berichtje krijg over hoe beeldschoon, mooi en bijzonder ik ben, dan ben ik daar gek genoeg al snel klaar mee. Het is misschien heel lief bedoeld en is deze man echt gek op je, maar bij een mega lading complimenten is het niet bijzonder meer. Eerlijk gezegd komt het slijmerig over... Who's with me?

DE 'IK HOU VAN JE NA TWEE DAGEN' MAN

Dit is een overtreffende trap van de 'Ik overlaad je met duizend complimenten' man. Dit is het soort man dat je bij ieder berichtje een emoticon met hartjes en kusjes stuurt en aan het einde van de zinnen zegt als "Welterusten lieverd". Erg lief, maar een beetje overdreven. Dude, we chatten net twee dagen en je stuurt nu al dit soort berichtjes? Hoe aanhankelijk (en jaloers...) zal zo'n man dan wel niet in het echte leven zijn? Dit is trouwens ook het soort man dat al na twee dagen chatten met je af wilt spreken, althans dat is mijn ervaring ;).


DE 'IK LAAT GERUST VIJF DAGEN NIKS VAN MIJ HOREN' MAN

Als ik versiercoach Tim Veninga mag geloven is het niet vreemd voor een man om zomaar niets van zich te laten horen. Ja, het kan zijn dat hij je gewoon niet leuk genoeg vindt, maar het kan ook zijn dat hij het echt druk heeft of belangrijke dingen aan zijn hoofd. Het ligt er natuurlijk helemaal aan hoe jij hier zelf in staat. Persoonlijk ben ik er lichtelijk allergisch voor om genegeerd te worden. Want ja, op WhatsApp zie ik echt wel dat je online bent geweest! Als je het druk hebt, zeg dat dan even! Geen probleem, maar wanneer ik vraag of alles goed gaat en je besluit mijn berichtje de komende vijf dagen te negeren is dat niet erg tof! Grote kans dat deze man vanuit het niets van de aardkloot verdwijnt.


DE 'IK BEN EIGENLIJK NIET WIE IK MIJ VOORDOE' MAN

Dit is een catfish pur sang! Vaak heb je als vrouw al een voorgevoel bij deze man. Als het te perfect en te mooi voor woorden is, dan is dat waarschijnlijk ook echt zo. Ik heb uit eerste hand ervaring met deze man en ik kan je vertellen dat het behoorlijk creepy kan zijn. Dit is het soort man dat je nooit zomaar een spontane foto zal sturen, maar wel de net iets te perfecte foto. Deze man heeft AL-TIJD een goede band met zijn ouders, is lief en aardig, bizar  aantrekkelijk, maar haakt snel af wanneer je voorstelt af te spreken. Ik zal hier nog wel een aparte post over schrijven, maar lieve dames blokkeer deze man direct wanneer je hem doorhebt!

Liefs,
Deborah

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja toch wel?! haha Hoop dat je (net als ik) ook weleens leuke mannen tegenkomt!

   Verwijderen
 2. Ik ben 8mei 5jaar samen met de man die ik via een datingssite heb leren kennen. Hij is de vader van mijn jongste dochter en ben verloofd met hem. Voor mij totaal niet herkenbaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. #goals! Ik kom ook weleens leuke mannen tegen hoor, dus neem het artikel met een korreltje zout ;)

   Verwijderen
  2. Jazeker. Ik heb namelijk de leukste haha. Nee maar voordat andere je artikel wel bloedserieus nemen ;)

   Verwijderen
  3. Haha dan zoek ik de op één na leukste man ;)

   Verwijderen