20160406

PERSONAL | THE HAPPINESS PROJECT 2016
Vorige maand vertelde ik jullie over de doelen die ik voor het jaar 2016 heb opgesteld. Dat waren de grote doelen voor het jaar, maar er zijn zoals altijd ook een aantal kleine dingen die jezelf voorneemt om in een jaar te gaan doen. Deze doelen heb ik samengevoegd onder de naam The Happiness Project 2016!

MINSTENS 4 BOEKEN LEZEN

Ik lees echt veel te weinig, omdat ik teveel films en series kijk en blogs lees haha, dus dit jaar wil ik minstens 4 boeken lezen. De boeken die ik sowieso wil lezen zijn The Death Cure van James Dashner, Not That Kind Of Girl van Lena Dunham en Legend van Marie Lu. Ik zit er ook aan te denken om #GIRLBOSS van Sophia Amoruso te gaan lezen, is het een aanrader? Of hebben jullie nog andere aanraders?


BLOG OPPAKKEN

Nou daar ben ik nu mee bezig! Zoals jullie hebben gezien komen er de laatste tijd weer blogs online en ik hoop dat dit jaar door te kunnen zetten. Ik probeer concepten te bedenken en en beetje vooruit te schrijven. Laten we eens zien hoe ver ik ga komen in 2016!

REIZEN

Ik ben gek op reizen en heb momenteel heel erg de behoefte om even ergens naartoe te gaan. Dit jaar hoop ik in ieder geval weer een keertje naar Londen te gaan! Ik ben al meer dan twee jaar niet geweest, dus het is wel weer tijd om te gaan.

Ondanks dat ik moet sparen voor een huisje en mijn reis naar Canada volgend jaar, hoop ik dit jaar ook nog een nieuwe Europese stad te bezoeken. Het hoeft niet lang te zijn, maar even een weekendje naar een voor mij onbekende stad lijkt mij erg leuk.


CONCERTEN EN FESTIVALS BEZOEKEN

Voor mij is 2016 het jaar dat ik naar twee hele toffe concerten ga, maar ik hoop daar nog meer concerten of festivals aan toe te voegen. In mei ga ik naar de concerten van Adele (OMFG) en Coldplay!! Say Whuut?! Ja ik heb voor beide concerten een kaartje en kan niet wachten om er naartoe te gaan!

Qua festivals ga ik dit jaar ook voor het eerst naar North Sea Jazz Festival en ben ik van plan om naar Parkpop in Den Haag en Metropolis in Rotterdam te gaan. Wie weet wat voor toffe (gratis) festivals of concerten daar nog bij gaan komen. Ik heb er in ieder geval erg zin in.

Nu ben ik benieuwd of jullie nog kleine dingen hebben die je dit jaar wilt doen of zijn er grote doelen waaraan je werkt in 2016? Let me know in de comments.

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Ik wil dit jaar ook naar wat meer festivals gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whuuut!? Zowel naar Adele als naar Coldplay?! Ben jaloers! Kon voor geen één van de twee een ticketje bemachtigen .. Geniet er met volle teugen van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was ook wel een erg blij meisje toen ik beide kaartjes te pakken had hoor! Dat genieten gaat geloof ik wel lukken, dankjewel! :D

   Verwijderen