20160519

PERSONAL | GOODBYE 26, HELLO 27
Vandaag is de eerste dag van mijn 28ste levensjaar. That's right, vandaag ben ik 27 jaar geworden! Verjaardagen zijn nu zo anders dan wanneer je een kind bent. Toen ik klein was keek ik eigenlijk vanaf de Kerst al uit naar mijn verjaardag. In de tussentijd waren mijn moeder en zussen jarig en de dag voor mijn verjaardag mijn vader. Maanden van tevoren was ik al bezig met het verzinnen wat ik voor cadeautjes wilde hebben. Verjaardagen draaiden daar tenslotte om. Taart en veel cadeautjes.

Nu ben ik ouder en wijzer, of zoiets haha, en wens ik eigenlijk niet meer zoveel. Bij voorkeur hoef ik niet te werken en schijnt de zon een beetje. Nog steeds wil ik wel dat stukje taart erbij en vind ik het vooral erg leuk als ik de mensen om mij heen heb waar ik van houd.  Hoe oppervlakkig het ook is voor sommigen, geniet ik heel erg van alle felicitaties via Facebook en WhatsApp. Iemand heeft dan toch even de tijd genomen om je een fijne verjaardag te wensen, hoe leuk! Bellen doe ik niet graag, dus op telefoontjes zit ik toch nooit te wachten, dus ik ben alleen maar blij met een kleine digitale felicitatie.

Ik denk dat je na een bepaalde leeftijd wat minder enthousiast wordt over je eigen verjaardag, maar stiekem hou ik nog steeds om 00:00 uur een private party om mezelf een fijne verjaardag te wensen. Ik kruip nu steeds een stukje dichterbij de big 3-0, maar daar herinner ik mezelf gewoon niet teveel aan. Leven doe ik in het hier en nu. Op het moment zit ik goed in mijn vel en ik geniet zoveel mogelijk van het leven. I'm doing great! Ik werk hard aan mezelf en dat werpt langzaam zijn vruchten af!

Goodbye 26, hello 27. Dat het een prachtig levensjaar mag worden!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten