20160630

PERSONAL | THIS MONTH JUNI 2016

June has come and gone by! De zomer is eindelijk begonnen, al lijkt het daar niet altijd op als je naar buiten kijkt. Juni was een maand waar ik al een hele tijd naar uitkeek en ik ga jullie vertellen waarom...
ADELE & COLDPLAYDe kaartjes had ik al heel erg lang geleden gekocht en deze maand was het eindelijk zover... In juni ging ik naar de concerten van ADELE en COLDPLAY!!! Eén van mijn favoriete bands en mijn favoriete zangeres heb ik eindelijk LIVE gezien!! Serieus, ik geloof het bijna nog steeds niet dat ik bij de concerten van Adele en Coldplay aanwezig was.

Op vrijdag 3 juni ging ik alleen naar de Ziggo Dome voor Adele. Zo goed, zo mooi en zo bijzonder om te zien en te horen! Ondanks dat het een mega zaal is, leek zij het soms zo klein en intiem te krijgen. Twintig dagen later, op donderdag 23 juni, ging ik met één van mijn beste vrienden naar het concert van Coldplay. Wat een benauwde dag was het en we hebben ons kapot gezweet, maar mensen, wat was het tof!!! Coldplay maakt er zo'n geweldige show van. Ook super tof om nummer die ik al bijna 10 jaar luister eens een keer live te horen. Deze twee concerten zullen mij nog heel erg lang bijblijven! Op mijn Instagram (@Deborahschrijft) kun je ook nog wat beeldmateriaal van de twee concerten zien.

LOSING WEIGHT AND REACHING A MILESTONE


Al eerder had ik het er in een This Month posts over dat ik gezonder aan het leven ben. Ik eet gezonder, drink veel water en sport een beetje. Deze maand behaalde ik een mijlpaal. Sinds 1 januari 2016 ben ik al 10 KILO AFGEVALLEN!! Ik ben hier zo ontzettend trots op! Heel lang lukte het mij niet om dit te doen, maar 2016 lijkt het jaar te zijn waarin het wel lukt! Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar dit is een prachtige stap in de goede richting. Het is ook nog eens een goede stok achter de deur, want terug naar hoe het was wil ik nooit meer.

WORKING A LOT AND ALSO HAVING SOME FUN


Sinds ik mijn nieuwe contract heb, werk ik een stuk meer. En voor het eerst sinds jaren leer ik er eindelijk ook nieuwe dingen bij. Zo fijn, want soms werk je op de automatische piloot, maar nu krijg ik meer en meer verantwoordelijkheden en extra taken. Het is goed om bezig te zijn en mezelf te ontwikkelen.

In de uren die ik overheb naast mijn werk en het sporten heb ik nog wel een aantal leuke dingen met vrienden en familie gedaan. Zo ben ik met twee grote liefdes in mijn leven (mijn neefje en nichtje) De Trap bij Rotterdam Centraal opgelopen. Een goeie klim en leuk om met die kids te doen. Daarna zijn we ook nog even gaan lunchen. Zo leuk dat ze nu een leeftijd hebben om dit met ze te kunnen doen.

Verder bezocht ik de Philippe Halsman tentoonstelling in de Kunsthal, ging ik met mijn beste vriendin High Tea'en bij The Tea Lab en ging ik ook met haar en een vriend naar Den Haag voor Parkpop. Stiekem ben ik ook weer een beetje bezig geweest met online dating! Het is de bedoeling dat er snel weer een update komt, maar weet nog niet helemaal hoe ik het artikel vorm ga geven. Wellicht hebben jullie een idee wat jullie graag willen lezen?

Dat was het dan alweer voor de maand juni. Ik had misschien nog meer leuke dingen willen doen, maar heb een paar keer in het weekend moeten werken. Al met al een super maand waar ik nog heel erg lang met veel plezier op terug zal kijken.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten