20160601

PERSONAL | THIS MONTH MEI 2016Mei is alweer voorbij!! De maand mei is er altijd eentje waar ik naar uitkijk, want ik ben in mei jarig! En dit jaar was mei extra leuk omdat ik op vakantie ging. In mei was het ook een beetje stil hier op de blog, want na de vakantie was ik even helemaal uit mijn schrijf flow.. Maar ik ben hier nu met een nieuwe post, dus lees lekker verder ;).CIAO NAPOLI


Zoals ik in de vorige This Month al liet weten had ik een vakantie geboekt met mijn vrienden naar Napels, Italiƫ. Op vrijdag 6 mei was het zover en vertrokken wij vanuit Amsterdam naar Napels Airport! Aan het einde van de middag kwamen wij aan bij onze Airbnb, een schattig klein appartementje. Er volgden drie dagen waarin wij Napels hebben ontdekt. Meer dagen dan dat waren ook echt niet nodig! Nummer 1 op ons must see lijstje was Pompei en daar zijn we ook geweest. Natuurlijk hebben wij ons ook tegoed gedaan aan Italiaanse lekkernijen zoals pizza, pasta, ijs en koffie, heel veel koffie. In een aparte post zal ik meer vertellen en foto's laten zien van onze reis. Ik vond het in ieder geval een super leuk reisje met mijn vrienden. I love them!

WORKING IT OUT


Vorige maand was ik al begonnen met meer bewegen en dat heb ik in mei voortgezet. In Napels liepen wij per dag gemiddeld 15 tot 20 kilometer per dag. Terug in Nederland heb ik thuis veel work-outs gedaan en ben ook een paar keer naar de stad gefietst (heen en terug is dat een kleine 16 kilometer in totaal). Een goede conditie heb ik nog steeds niet, maar ben wel tevreden met wat ik nu kan doen. Voel mezelf er erg goed bij en ik hoop dat ik dit goed kan doorzetten de komende tijd.

GOODBYE 26, HELLO 27


Misschien hebben jullie mijn vorige blogpost wel gelezen, maar op donderdag 19 mei was ik jarig! Ben alweer 27 jaar geworden... Dear god, de big 3-0 begint wel heel dichtbij te komen nu. Ik had eigenlijk een super chille dag. Ik was vrij, dus ik heb lekker uitgeslapen en in de middag ben ik de stad in gegaan, waar ik met mijn beste vriendin twee suikervrije taartjes heb gegeten! Geen hele spannende dag, maar wel erg fijn.

CONTRACTVERHOGING 


Aan het begin van de maand (of was het eigenlijk eind vorige maand?!), besloot ik samen met mijn winkelmanager dat het tijd is voor een volgende stap en ben ik nu Assistent Winkelmanager in opleiding! Hier en daar zal ik nog wat dingen moeten leren, maar na 7,5 jaar To Go doe ik al heel veel dingen die een Assistent hoort te doen. Bij deze nieuwe functie horen ook meer werkuren, dus die heb ik gekregen! Ik werkte sinds januari eigenlijk al veel meer dan mijn contract, maar nu staat het ook vast dat ik deze uren werk. Heel erg fijn en geeft mij ook een beetje rust in mijn hoofd. Het liefste wil ik natuurlijk wel een fulltime baan vinden voor een functie waar ik voor gestudeerd heb, maar deze functie en de extra uren leveren voor the time being wel meer geld op. Geld dat ik kan sparen!

Door de vakantie, verjaardag en het vele werken is de maand mei wel weer behoorlijk snel voorbij gegaan. Wat voor leuks hebben jullie de afgelopen maand allemaal gedaan? Laat het mij weten bij de comments.

Liefs,
Deborah


Geen opmerkingen:

Een reactie posten