20160604

TRAVEL | NAPELS 2016 PHOTOS & STORY
Al jaren stond er een trip naar het mooie Italië op mijn travel wishlist. Afgelopen maand was het dan eindelijk zover! Met twee vrienden had ik een korte vakantie naar Napels geboekt. Op vrijdag 6 mei was het zover en vertrokken wij vanuit Amsterdam naar Napels Airport met Transavia!

Na een vlucht van 2 uur en 20 minuten landden wij op Napels Airport en vanaf het vliegveld stapten wij op de bus richting het centrum van Napels. Aan het einde van de middag kwamen wij aan bij onze Airbnb, een schattig klein appartementje in de buurt van de zee...Het appartementje was groot genoeg voor ons drieën. We hadden alle drie een eigen bed in een eigen kamer. Het was een net appartement, met prima bedden en een ruime badkamer. Als je net als ons bent en alleen op je kamer komt om te douchen en te slapen, dan is een Airbnb een goede en ook zeker een goedkope accommodatie. Het is extra leuk om in een Airbnb te slapen, omdat je in een gewone woonwijk terecht komt. Een hotel staat vaak wel in een toeristisch gebied, maar met een Airbnb is dit vaak niet het geval. Wij vonden het erg leuk om door de gewone straten te lopen naar 'ons' huisje. Voor mij is dit zeker niet de laatste keer dat ik een Airbnb zal boeken.

Wij hadden drie dagen de tijd om Napels te ontdekken en dat hebben wij zeker gedaan! Meer dagen waren er ook echt niet nodig. Praktisch alle must sees van Napels hebben wij gezien. De belangrijkste must see was voor ons de stad Pompei en daar zijn we ook geweest. Natuurlijk hebben wij ons ook tegoed gedaan aan Italiaanse lekkernijen zoals pizza, pasta, ijs en koffie... heel veel koffie. Het was absoluut een hele fijne vakantie en ik kan niet wachten om meer van Italië te zien.
                        

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten