20160716

HIGH TEA | THE TEA LAB ROTTERDAM


Ik gaf mijn beste vriendin voor haar verjaardag een High Tea cadeau. Ze was in februari jarig en kwamen er vorige maand pas aan toe om naar The Tea Lab te gaan voor de High Tea!

The Tea Lab bezocht ik al eens voor koffie en lunch, want lunchen kun je erg leuk! En zoals de naam het al doet vermoeden, bij The Tea Lab kun je een heerlijk kopje thee drinken. De Tea Lab op de Westewagenstraat is Rotterdam biedt ook plek voor flexwerkers. Super tof, want als je ergens wilt werken, dan is een leuke zaak als The Tea Lab erg leuk natuurlijk.

Ik probeer Rotterdamse High Tea's graag voor jullie uit en deel er graag mijn mening over! Vandaag mijn korte review over de High Tea van The Tea Lab in Rotterdam.


HIGH TEA BIJ THE TEA LAB ROTTERDAM


Bij The Tea Lab zijn er drie soorten High Tea's beschikbaar. Een normale, een vegan en een glutenarme High Tea! Super fijn dat er keuze is voor degenen die vegan zijn of liever glutenarm eten. Ik en mijn vriendin kozen voor de normale High Tea.

In een grote schaal werd al het lekkers op onze tafel gezet. Er zijn twee soorten bakjes yoghurt met homemade granola en fruit. De heerlijke zoetigheden waar je van kunt genieten zijn energyballs, bananenbrood, brownie en homemade red velvet cake! En dan is er nog brood met verschillende smeersels zoals heerlijke hummus, jam en huisgemaakte smeersels. Uiteraard kun je onbeperkt thee drinken en daarvoor heb je de keuze uit verschillende soorten losse thee. Mijn favoriet zijn de 1001 Nacht en Wake Up Call thee.

De High Tea van The Tea Lab is super lekker en is zeer zeker aan te raden. Erg leuk als uitje, maar dus ook om cadeau te geven! Eigenlijk ben ik ook erg benieuwd geworden naar de Vegan versie van de High Tea, want deze bevat onder andere taartjes van Sharp Sharp en is een net iets healthier versie van de normale High Tea.

Voor de normale High Tea betaal je € 19,95 per persoon. De Vegan en de Glutenarme High Tea's kosten € 22,95 per persoon. Ook zin gekregen in een heerlijke High Tea? Check dan even de website van The Tea Lab! The Tea Lab is te vinden op de Westewagenstraat in Rotterdam.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten